Μολό: «Είμαι αληθινός, δεν δουλέψαμε αρκετά τη φετινή σεζόν»

Μολό: «Είμαι αληθινός, δεν δουλέψαμε αρκετά τη φετινή σεζόν»

Ο Γιοάν Μολό έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την ταπεινωτική ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και την ολοκλήρωση μιας αποτυχημένης σεζόν.

Ο Γιοάν Μολό ανάρτησε μία φωτογραφία στο Instagram μετά τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό όπου ξέσπασε για την πορεία του τριφυλλιού τη φετινή σεζόν, αλλά και για το αποτέλεσμα με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο Γάλλος μίλησε για όλους και για όλα σε αυτή την επεισοδιακή σεζόν, ενώ ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου που τον στήριξαν ακόμα και αν έκανε λάθη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μολό:

«Αν με ρωτούσατε ποια φωτογραφία θα διάλεγα για να περιγράψω εμένα σε αυτή τη σεζόν Θα διάλεγα αυτή. Πρεσάρω τον εαυτό μου στα όρια ψυχικά και σωματικά . Χρησιμοποιώ το Instagram για να μοιραστώ μαζί σας την, λύπη μου, τα κίνητρα μου και την χαρά μου. Είναι απίθανο για μένα να γίνω ένας κωμικός και να πω πως είμαι χαρούμενος γιατί δεν ήταν ο λόγος αυτός που δουλέψαμε. Θέλαμε να δώσουμε λίγη χαρά στους φιλάθλους αυτή τη χρονιά. Ωστόσο,

Δεν δουλέψαμε αρκετά , ανταγωνιστικά και μόνο για τον σεβασμό θα κρατήσουμε μέσα στο μυαλό μας αυτόν τον εφιάλτη για να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας. Να κάνουμε σημαντικότερη ερώτηση αλλά το πιο σημαντικό να μάθουμε από και για τα λάθη μας. Αν θέλουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Πρέπει να κατανοήσουμε την κριτική γιατί αυτός ο σύλλογος έχει φτιαχτεί μόνο για να βρίσκεται ψηλά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου. Το ιατρικό επιτελείο, τον οδηγό, τον μάγειρα, το προσωπικό στο προπονητικό κέντρο, τον γυμναστή μας και όσους ήταν κοντά η μακριά από το Τριφύλλι για να μας βοηθήσουν στη δουλειά μας. Έχετε τον σεβασμό μου, γιατί παρά το γεγονός πως δεν τα κάναμε όλα σωστά, ήσασταν πάντα από πίσω μας, δίνοντας μας κίνητρα. Θα θυμηθώ μόνο την χαρούμενη φάτσα και ατμόσφαιρα τις εβδομάδες που νικούσαμε

Θα κρατήσω αυτήν την εικόνα στην καρδιά μου για μερικούς ανθρώπους . Το ποδόσφαιρο είναι εγωισμός, αλλά για μένα το ποδόσφαιρο είναι οικογένεια γιατί όταν βάζεις συναίσθημα μέσα σου είναι καλύτερα. Μερικοί άνθρωποι μιλούν για χρήματα, εγώ μιλώ για το αποτέλεσμα, μια μέρα θα πεθάνω, αλλά θα ήθελα να πω στο παιδί μου μπορείς να είσαι περήφανος για μένα.

Δεν ήμουν φίδι, είμαι 100% πραγματικός! Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι ψυχικά διαταραγμένος γιατί αρνούμαι να δεχτώ την ήττα σε κάθε περίπτωση. Αρνούμαι να δω κάποιον στα μάτια και να νιώσω ντροπή. Αυτό είναι μόνο λόγια, αλλά που με ξέρουν ποιος είμαι, μερικές φορές γίνομαι ακραίος. Τα δίνω όλα ή δεν δίνω τίποτα

Δεν έχω δικαιολογίες . Δεν έχω ξεφύγει ακόμη και αν υπάρχει η διαφθορά, δεν θα τα παρατήσω ακόμα κι αν καταστραφεί το μυαλό μου. Δεν θα εγκαταλείψω ποτέ το πεπρωμένο μου. είναι λαμπερό στο σκοτάδι γιατί έχω πίστη στον Θεό.

Τα δώσαμε όλα στα τελευταία παιχνίδια αλλά η συμπεριφορά μας πρέπει να είναι παράδειγμα για αυτούς τους ανθρώπους που πιέζουν και υποφέρουν μαζί μας».

Η ανάρτηση του Μολό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ