Επαφές της ΑΕΚ με Ρεμπρόφ

Επαφές της ΑΕΚ με Ρεμπρόφ

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει στην κορυφή της λίστας για την τεχνική ηγεσία τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, ενώ έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή με την πλευρά του Ουκρανού.

Η ΑΕΚ όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της, παρότι ο Ανδαλουσιανός τεχνικός κατάφερε έστω και δύσκολα να βγάλει την Ένωση στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν μέσω των προκριματικών του Europa Conference League. Η Ένωση μετά το ματς με τον Άρη έχει βάλει μπροστά τον σχεδιασμό της και ένας από τους προπονητές που φαίνεται να έχει ψηλά στη λίστα της είναι ο Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Ο Ουκρανός τεχνικός είναι στις πρώτες επιλογές των κιτρινόμαυρων ενώ φαίνεται πως έχουν γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του, προκειμένου η ΑΕΚ να μάθει τις προθέσεις του. O 47χρονος προπονητής εργάζεται από το 2018 στην Φερεντσβάρος οδηγώντας τη φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League μέσα από τέσσερις προκριματικούς γύρους, ενώ έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα Ουγγαρίας.

Φυσικά, ο Ρεμπρόφ είναι πιο γνωστός ως ποδοσφαιριστής αποτελώντας ένα σπουδαίο δίδυμο με τον Αντρέι Σεφτσένκο στη Ντιναμό Κιέβου των 90’s, προτού παίξει σε Τότεναμ και Γουέστ Χαμ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουκρανός έχει συμβόλαιο με την Φερεντσβάρος ως το 2022, ωστόσο υπάρχει ρήξη στη συνεργασία του με την διοίκηση και σενάρια στην Ουγγαρία θέλουν να υπάρχουν επαφές με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι για να τον αντικαταστήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ