Συνάντηση ΑΕΚ με Ρεμπρόφ – Το πρόσωπο-κλειδί στις συζητήσεις

Συνάντηση ΑΕΚ με Ρεμπρόφ – Το πρόσωπο-κλειδί στις συζητήσεις

Η ΑΕΚ συναντήθηκε με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών, με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να είναι ο άνθρωπος που είχε κομβικό ρόλο στις επαφές.

H AEK φουλάρει για τον αντικαταστάτη του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο και ο πρώτος στόχος της Ένωσης είναι ο Σεργκέι Ρεμπρόφ. Η Ένωση έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τον 47χρονο τεχνικό της Φερεντσβάρος και το πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο Ρεμπρόφ συναντήθηκε με τον Παπαδημητρίου το προηγούμενο διάστημα και όχι ο Παναγιώτης Κονέ και ενημερώθηκε για το πρότζεκτ της ΑΕΚ και το πλάνο που έχει για τα επόμενα χρόνια, με τον Ουκρανό να είναι ο «εκλεκτός» της ομάδας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός της ουγγρικής ομάδας είναι στην κορυφή της κιτρινόμαυρης λίστας, με τους ανθρώπους της ομάδας να προσπαθούν να κλείσουν τη συμφωνία με τον 47χρονο. Πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη περίπτωση ωστόσο, καθώς η ΑΕΚ δεν θα παίξει μόνη της για τον Ρεμπρόφ, ο οποίος είναι επιτυχημένος και μοιάζει δεδομένο ότι θα απασχολήσει και άλλους συλλόγους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουκρανός προπονητής μπορεί να έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, όμως όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από το κλαμπ λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση και παραπόνων για προσπάθεια παρέμβασης στο έργο του. Τις επόμενες μέρες η ΑΕΚ αναμένεται να εντείνει τις προσπάθειες της για τον Ρεμπρόφ, με σκοπό να προσπαθήσει να συμφωνήσει μαζί του και να τον φέρει στην Ελλάδα για να αντικαταστήσει τον Μανόλο Χιμένεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ