Έκλεισε τον Μήτογλου η ΑΕΚ!

Έκλεισε τον Μήτογλου η ΑΕΚ!

Στην Ένωση θα συνεχίσει ο Έλληνας αμυντικός.

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Γεράσιμος Μήτογλου! Ο 21χρονος στόπερ ξεχώρισε με τη φανέλα του Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, καταγράφοντας 26 συμμετοχές και 3 γκολ με την ομάδα της Θεσσαλίας.

Η ΑΕΚ έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται για οποιαδήποτε περίπτωση ποδοσφαιριστή με προοπτική για το άμεσο μέλλον, για αυτό και προχωράει στην απόκτηση του Μήτογλου.

Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις να παραμείνει στην ομάδα του Βόλου για έναν χρόνο, με την μορφή δανεισμού, και να επιστρέψει στην Ενωση το επόμενο καλοκαίρι για να διεκδικήσει θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας. Ο Μητογλου ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και αργότερα αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα, πριν τον αποκτήσει ο Βόλος το καλοκαίρι του 2019.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν βάλει για τα καλά μπροστά το πλάνο σχεδιασμού της επόμενης μέρας και η ελληνική αγορά βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο. Ο Μήτογλου είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που τράβηξαν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, που θυμίζουμε πως έχει ήδη συμφωνήσει και με τον Δημήτρη Γούτα, που μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ