Λάρισα : Επέστρεψε ο Βαγγέλης Μόρας

Λάρισα : Επέστρεψε ο Βαγγέλης Μόρας

Την επιστροφή του Βαγγέλη Μόρα στις προπονήσεις της ομάδας, έπειτα από αίτημα του Ράτκο Ντόστανιτς, γνωστοποίησε η Λάρισα. 

Πριν από έξι ημέρες, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Αλέξης Κούγιας γνωστοποίησε μια σειρά προσωπικών του αποφάσεων, μεταξύ των οποίων η λύση της συνεργασίας με τους Ηλία Φυντάνη και Βαγγέλης Μόρα.

Ο πρώτος μπορεί να αντικαταστάθηκε άμεσα από τον «δημιουργό της ομάδος που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Football League» Ράτκο Ντόστανιτς, o δεύτερος, όμως, θα επιστρέψει σε αυτήν.

Όπως ανακοίνωσε η θεσσαλική ομάδα, έπειτα από συνάντηση του Έλληνα στόπερ με τον Ντόστανιτς, ο Σέρβος κόουτς ζήτησε την επάνοδό του στο ρόστερ, κάτι που έγινε δεκτό από τη διοίκηση του συλλόγου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι, μετά από συνάντηση του Βαγγέλη Μόρα με τον προπονητή μας κ. Ράτκο Ντόστανιτς, ο προπονητής της ΑΕΛ ζήτησε από τη διοίκηση την επάνοδο του διεθνούς ποδοσφαιριστού στις προπονήσεις της ομάδος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε δεκτό το αίτημα του κ. Ντόστανιτς και από αύριο ο Βαγγέλης Μόρας επανέρχεται κανονικά στις προπονήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ