Ο Τίγρης, ο Βράνιες, ο Αραούχο και… η μέρα της Μαρμότας στον πλανήτη ΑΕΚ

Ο Τίγρης, ο Βράνιες, ο Αραούχο και… η μέρα της Μαρμότας στον πλανήτη ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για… restart, αλλά στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα επιστρέφουν και πάλι τα ονόματα των Βράνιες και Αραούχο. Ξαναζεσταμένο φαγητό….

Εμπρός… πίσω από την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η φετινή σεζόν ήταν τραγική για τους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και στο -30 από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι… μεγάλο για την Ενωση, που ψάχνει το restart, με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο επόμενο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους της ΑΕΚ έδωσε το στίγμα για την επόμενη ημέρα. Όμως, για μια ακόμα φορά, στην κουβέντα υπήρχαν τα ονόματα των Ογκνιεν Βράνιες και Σέρχιο Αραούχο. Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει, έχουν φύγει, έχουν ξανάρθει και έχουν ξαναφύγει από την AEK, με τις υποθέσεις τους να είναι ξαναζεσταμένο φαγητό.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης μιλώντας για τον Βόσνιο και τον Αργεντινό, ανέφερε: «Θα δούμε τις εισηγήσεις του προπονητή. Δεν έχω κάτι καινούργιο. Ο Βράνιες δεν είναι κακό παιδί. Έχει την τρέλα του. Δεν νομίζω. Είναι καμένα λάδια, δεν τα βάζεις σε νέο αυτοκίνητο. Για Αραούχο μακάρι να τον πάρουμε. Είμαι θαυμαστής του. Αλλά δεν είναι εύκολο».

Η ΑΕΚ ψάχνει το restart, αλλά με παλιές λύσεις και με ονόματα που έχουν ακουστεί/γραφτεί εκατοντάδες φορές. Οι Κιτρινόμαυροι, όπως φάνηκε από την ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη, θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή.

Αλλά πώς θα γίνει αυτό, όταν έχουν ως μεταγραφικούς στόχους ποδοσφαιριστές από το παρελθόν; Πώς γίνεται να μην υπάρχουν νέες λύσεις; «Φρέσκα» πρόσωπα. Καινούρια ονόματα. Η μέρα της μαρμότας για την ΑΕΚ, με τους Ογκνιεν Βράνιες και Σέρχιο Αραούχο να μπαίνουν ξανά στο κάδρο.

Ο Βράνιες από τότε που έφυγε από την Ενωση έχει πτωτική πορεία. Δεν κατάφερε να ποτέ μπει στο κλίμα της Αντερλεχτ, με τις εμφανίσεις του να είναι απογοητευτικές. Το καλοκαίρι του 2019 δόθηκε ως δανεικός στην ΑΕΚ, αλλά μετά από ένα χρόνο επέστρεψε στους Βέλγους. Τον περασμένο Ιανουάριο παραχωρήθηκε εκ νέου ως δανεικός, αυτή τη φορά στην Σαρλερουά.

Στα τέλη Ιουνίου ολοκληρώνεται ο δανεισμός του και θα επιστρέψει στην Αντερλεχτ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Με την ΑΕΚ συνολικά έχει σε 83 παιχνίδια, έχοντας 7 γκολ σε 7.378 λεπτά συμμετοχής.

Οσον αφορά στον Αραούχο, o Αργεντινός επιθετικός ήρθε για πρώτη φορά στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2017 ως δανεικός από την Λας Πάλμας. Τον Ιούνιο επέστρεψε στην ισπανική ομάδα και λίγες εβδομάδες αργότερα παραχωρήθηκε εκ νέου στην Ενωση με την μορφή δανεισμού.

Εμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και στη συνέχεια γύρισε πίσω στην Λας Πάλμας. Τον Ιανουάριο του 2020 έπαιξε και πάλι ως δανεικός στην ΑΕΚ, μέχρι το καλοκαίρι όταν επέστρεψε στην ισπανική ομάδα.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ αγωνίστηκε σε 79 παιχνίδια, έχοντας 26 γκολ και 13 ασίστ σε 5.295 λεπτά. Φέτος, αγωνίστηκε στη La Liga 2 σε 27 παιχνίδια, έχοντας 9 γκολ και 1 ασίστ σε 1.876 λεπτά. Με την Λας Πάλμας έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ