Τι κάνουν αυτοί που δεν παίζουν με τον ΠΑΟΚ…

Τι κάνουν αυτοί που δεν παίζουν με τον ΠΑΟΚ…

Ο Ατρόμητος έκοψε βαθμούς σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με πρωταγωνιστές τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ. Οι οποίοι δεν αγωνίζονται κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Ο Ατρόμητος είναι ο ρυθμιστής του πρωταθλήματος. Έτσι λέγεται. Μπορεί κι έτσι να είναι. Ας το δούμε, όμως και λίγο πιο βαθιά αυτό…

ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν χάσει από τέσσερις βαθμούς από την ομάδα του Περιστερίου. Περίπου με τον ίδιο τρόπο, ήττα εντός έδρας με 0-1 και ισοπαλία εκτός, 1-1 και 2-2, αντίστοιχα.

Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ μετράει ήδη τρία στα τρία επί της ομάδας του Περιστερίου. Μία νίκη στο πρωτάθλημα (θα παίξει κι εκείνος στο Περιστέρι) και δύο νίκες στο Κύπελλο, άρα και μία πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Συμβαίνει αυτό. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ στα δικά του ματς με τον ρυθμιστή είχε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τρεις λιγότερους. Ουάρντα, Γιαννούλη και Χατζηισαΐα, οι οποίοι του ανήκουν και δεν τους επιτρέπεται να αγωνιστούν κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Αλλά έχει σημασία να δούμε κάτι ενδιαφέρον. Αυτοί οι τρεις, που δεν αγωνίζονται εναντίον του ΠΑΟΚ, τι άραγε κάνουν όταν αγωνίζονται κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό;

Αφορμή για αυτό στάθηκε το γκολ του Ουάρντα εναντίον της Ένωσης, το οποίο τής στέρησε δύο βαθμούς. Άλλο γκολ ο Αιγύπτιος δεν έχει πετύχει. Αλλά… Στα τρία γκολ που ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί από τον Ατρόμητο, ο Ουάρντα έχει δώσει και τις τρεις ασίστ!

Άρα μείον τέσσερις (-5) και οι Ερυθρόλευκοι από τον παίκτη που δεν έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται κόντρα στον ΠΑΟΚ. Όσο για τους άλλους δύο, Γιαννούλη και Χατζηισαΐα, στα ματς του πρώτου γύρου και στις εντυπωσιακές εκτός έδρας νίκες του Ατρόμητου, στο ΟΑΚΑ μαζί είχαν κάνει δέκα επεμβάσεις. Στο Καραϊσκάκη είχαν κάνει εννέα. Λες και καθοριστική την παρουσία τους. Ή την απουσία τους, ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας…

Όσο για τον Ουάρντα, δεν είναι μόνο γκολ και ασίστ ο Αιγύπτιος. Σε τέσσερα ματς κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ο Αιγύπτιος έχει κερδίσει 23 φάουλ. Από αυτά, όλο και κάτι έχει βγει…

Πιθανόν να υπάρχουν κι άλλα σημαντικά στατιστικά των τριών. Επιλέξαμε τα πιο βασικά. Σε κάθε περίπτωση, ρυθμιστής που αλλιώς… ρυθμίζει τους αγώνες του, δεν γίνεται!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ