Το post-ντροπή της Ακρίτα και η απάντηση του Ολυμπιακού

Το post-ντροπή της Ακρίτα και η απάντηση του Ολυμπιακού

Η συγγραφέας-δημοσιογράφος έκανε ένα εξαιρετικά άστοχο σχόλιο για τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία, με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να της απαντάει άμεσα.

Σε κάθε «πανηγύρι» υπάρχουν και διάφοροι άσχετοι που επιλέγουν να κάνουν την εμφάνισή τους και το… κομμάτι τους. Και συνήθως κάνει μπαμ ότι είναι εκτός κλίματος. Και φυσικά εκτίθεται. Με την Ελενα Ακρίτα να συμμετέχει με μεγάλη… αποτυχία στο επικοινωνιακό πανηγυράκι που έστησε ο ΠΑΟΚ, σχετικά με τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία στο ντέρμπι της Τούμπας.

Η συγγραφέας-δημοσιογράφος, αποφάσισε ότι έπρεπε να εκδηλώσει τις πτυχές του πηγαίου χιούμορ της ειρωνευόμενη τον προπονητή του Ολυμπιακού και κάνοντας λόγο για… χαρτοπετσέτα που τον χτύπησε. «Με πήρε ξώφαλτσα μια χαρτοπετσέτα, ζω από θαύμα», σχολίασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, προκαλώντας απορίες για το τι ακριβώς μπορεί να σκεφτόταν την ώρα που έβαζε στη σειρά αυτές τις 8 λέξεις.

Προφανώς για την εν λόγω κυρία των γραμμάτων και του πνεύματος, κρίνεται απολύτως φυσιολογικό, θεμιτό και ουδόλως καταδικαστέο να εμφανίζεται ένας σεσημασμένος και καταδικασμένος τραμπούκος στον εργασιακό της χώρο, να τη χτυπάει, να την τραυματίζει και εν συνεχεία να την ειρωνεύεται επειδή δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά της. Τι πιο φυσιολογικό, άλλωστε. Σωστά;

Η απάντηση στο ατυχέστατο, άστοχο και διόλου… χιουμοριστικό σχόλιο της κας Ακρίτα ήρθε από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Κώστας Καραπαπά, ο οποίος με δική του ανάρτηση στο Facebook ανέφερε τα εξής: «Μου έκανε εντύπωση η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα που ειρωνεύεται τον προπονητή μας και λέει ότι την… χτύπησε ξώφαλτσα μια χαρτοπετσέτα και ζει από θαύμα.

Κυρία Elena Akrita ευχόμαστε όλοι, ειλικρινά, να μην σας πετάξουν από απόσταση κλειστό ρολό ταμειακής μηχανής στο πρόσωπο γιατί τότε θα καταλάβετε τη διαφορά από τη χαρτοπετσέτα…
Και ίσως μετανιώσετε για τη σημερινή σας ανάρτηση και την αναφορά σας με αυτό τον τρόπο σε έναν άνθρωπο που χειρουργήθηκε πριν λίγες μέρες, έναν άνθρωπο που προέρχεται από την ποδοσφαιρική σχολή της Μπαρτσελόνα και έπρεπε να υποστεί τη «φιλοξενία» της αγαπημένης σας ομάδας…».

ΤΟ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΑΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΑΚΡΙΤΑ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΠΑΠΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ