«Ο Ολυμπιακός δελεάζει τον Φεγκούλι με το Champions League»

«Ο Ολυμπιακός δελεάζει τον Φεγκούλι με το Champions League»

O τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» επιστρατεύουν ένα αγωνιστικό επιχείρημα για να προσελκύσουν τον Γαλλοαλγερινό εξτρέμ.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σοφιάν Φεγκούλι έχει καταγραφεί στον τουρκικό Τύπο τις προηγούμενες τρεις μέρες. Ως προϋπόθεση για να κλείσει η μεταγραφή, τα ρεπορτάζ στην Τουρκία επισημαίνουν ότι ο Γαλλοαλγερινός εξτρέμ πρέπει να δεχτεί «ψαλίδι» στις αποδοχές του.

Ο Φεργκούλι αμείβεται με 3,8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στη Γαλατάσαραϊ και έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Ένα ποσό που καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν πρόκειται να πληρώσει στον Φεγκούλι, συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού.

Πάντως, η «Fanatik» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός προσφέρει ένα αγωνιστικό δέλεαρ στον Φεγκούλι, για να κάμψει τις αντιρρήσεις του: τη συμμετοχή στο Champions League.

Μαζί με άλλες αθλητικές εγγυήσεις που το ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι παρέχουν στον ποδοσφαιριστή οι «ερυθρόλευκοι» αλλά δεν εξηγεί ποιες ακριβώς είναι, στον Πειραιά ο Φεγκούλι θα έχει τη δυνατότητα να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Ο Φεγκούλι θα χρειαστεί να κάνει οικονομικές θυσίες» αναφέρει το ρεπορτάζ για τον παίκτη της Γαλατάσαραϊ. Στο μεταξύ, από την πλευρά του Γαλλοαλγερινού δεν έχει ειπωθεί το παραμικρό αναφορικά με το μέλλον και όλη η πληροφόρηση προέρχεται από την τουρκική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ