Παναθηναϊκός: Ο Πέπε Μελ στις εναλλακτικές για τον πάγκο

Παναθηναϊκός: Ο Πέπε Μελ στις εναλλακτικές για τον πάγκο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προβάλλει ως το ακλόνητο φαβορί για την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού αλλά δεν είναι ο μόνος υποψήφιος.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η επιλογή του αντικαταστάτη του Λάζλο Μπόλονι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προβάλλει ως το ακλόνητο φαβορί για να αναλάβει και εκκρεμεί η καθοριστική επικοινωνία του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ωστόσο ο Σέρβος προπονητής μπορεί να είναι η βασική αλλά δεν είναι η μόνη λύση. Πρώτη εναλλακτική αποτελεί ο Ελβετός Ρενέ Βάιλερ, ενώ μία άλλη περίπτωση που έχει κριθεί αξιόλογη είναι ο Ισπανός Πέπε Μελ.

Ο 51χρονος Ιβηρας εργάζεται για την ισπανική Λας Πάλμας και έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλά δεν πρόκειται να το ανανεώσει.

Οι εκπρόσωποι του Πέπε Μελ πρότειναν τον πελάτη τους στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και αυτοι τον συμπεριέλαβαν στην τελική λίστα τους.

Ο Πέπε Μελ έχει περάσει όλη την καριέρα του δουλεύοντας στην Ισπανία, με εξαίρεση μία ολιγόμηνη παρουσία στη Γουέστ μπρομ. Δεν είναι εύκολο για αυτόν να δουλέψει σε μία άλλη χώρα αλλά η προοπτική του Παναθηναϊκού δελεάζει τον Ισπανό προπονητή.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραμένει η πρώτη επιλογή των πράσινων αλλά εφόσον δεν τελεσφορήσει, ο Πέπε Μελ θα τοποθετηθεί στο μικροσκόπιο των ανθρώπων του τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ