Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Άλκης Παπαντωνίου

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Άλκης Παπαντωνίου

Έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια στο πόστο του νομικού εκπροσώπου στον Παναθηναϊκό, η συνεργασία του Άλκη Παπαντωνίου με το «τριφύλλι» έφτασε στο τέλος της.

Ο Άλκης Παπαντωνίου μετά από δεκατέσσερα χρόνια όπου ήταν νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού αποτελεί παρελθόν από το «τριφύλλι».

Ο δικηγόρος Άλκης Παπαντωνίου εδώ και δεκατέσσερα χρόνια ήταν παρών αρών σε μεταγραφικές υποθέσεις, στην ετήσια διαδικασία αδειοδότησης, σε δικαστικές «μάχες» της πράσινης ΠΑΕ, όμως όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedin ανέφερε: «Μετά από 14 συναρπαστικά χρόνια στον Παναθηναϊκό, η συνεργασία μου με τον σύλλογο έφτασε στο τέλος. Ήταν ευχαρίστησή μου να δουλέψω για αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο και να αποκομίσω σημαντικές εμπειρίες, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Είμαι ευγνώμων απέναντι στους συναδέλφους μου, που έκανα τα πάντα πιο εύκολα και διασκεδαστικά, αλλά και απέναντι στο επιτελείο του συλλόγου γενικότερα, καθώς όλοι μαζί προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ