Κιβρακίδης : «Θα κάνουμε το ίδιο και κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό»

Κιβρακίδης : «Θα κάνουμε το ίδιο και κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό»

Την αγωνιστική συμπεριφορά του Ατρομήτου απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου σχολίασε ο Κυριάκος Κιβρακίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή τη δήλωση του Μανόλο Χιμένεθ, μετά το ματς στο Περιστέρι.

Την αγωνιστική συμπεριφορά του Ατρομήτου απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου σχολίασε ο Κυριάκος Κιβρακίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή τη δήλωση του Μανόλο Χιμένεθ, μετά το ματς στο Περιστέρι.

Αναλυτικά, όσα είπε στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιώργο Χελάκη:

Για το αν είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα: «Από τη στιγμή που δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν πρέπει να χάσεις, αυτό λέει ο νόμος του ποδοσφαίρου. Αν είχαμε λίγη τύχη θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, με το φάουλ του Ουάρντα, που χτύπησε στο δοκάρι».

Για το αν η ΑΕΚ ήταν κουρασμένη: «Λογικό να υπάρχει κούραση, αλλά όλες οι ομάδες έχουν παίξει πολλά ματς και είναι λίγο ή πολύ κουρασμένες. Όταν βλέπεις ότι μια ομάδα σε κοντράρει στα ίσα και δεν μπορείς να βγάλεις τις φάσεις που θες, λογικό είναι να αγχωθείς. Ειδικά όταν μιλάμε για μια ομάδα όπως την ΑΕΚ, που ένα ματς μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα».

Για τις επιθετικές λύσεις της ΑΕΚ συγκριτικά με των αντιπάλων της για τον τίτλο: «Ναι, έχει τις καλύτερες λύσεις, έχει βάθος στο πάγκο. Χθες, βγήκε ο Λάζαρος και μπήκε ο Μασούντ, παίκτες ενδεκάδας και οι δύο. Αυτό είναι το καλό για μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους και θέλει να πρωταγωνιστεί».

Για το ποια ομάδα από τους διεκδικητές του τίτλου έβαλε φέτος πιο δύσκολα στον Ατρόμητο: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα φέτος. Έχει καλή άμυνα, που είναι το πιο βασικό. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα».

Για το αν σκέφτονταν ότι θα μπορούσαν να μπουν ξανά στο κόλπο για τον τίτλο: «Δεν υπάρχει στο μυαλό μας, κοιτάμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλα τα παιχνίδια. Ο στόχος είναι ο ίδιος, αν μπορούμε να πάρουμε μια καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα, να το κάνουμε. Έχουμε αποδείξει ότι όλες τις ομάδες τις κοιτάμε στα ίσα».

Για τη δήλωση του Χιμένεθ: «Και η ΑΕΚ όταν έβαλε το γκολ μαζεύτηκαν τριάντα άτομα στο κόρνερ, για να πανηγυρίσουν. Αυτό είναι πολύ καλό και για τον κόσμο. Κανείς δεν θέλει να χάνει. Αν ήμουν παίκτης της ΑΕΚ και κρινόταν το πρωτάθλημα, θα έμπαινα στο ματς με το μαχαίρι στα δόντια. Ο κάθε άνθρωπος, βέβαια, μπορεί να το πάρει όπως θέλει αυτό. Εμείς το ίδιο θα κάνουμε και με τον ΠΑΟΚ και με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε για τον εαυτό μας, για την ομάδα μας, για τον κόσμο μας. Ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του».

Για το αν σκέφτεται την πιθανότητα κλήσης του στην Εθνική: «Το σκέφτομαι. Όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο ήταν από το μεγάλο μου όνειρο να φορέσω το εθνόσημο».

Για το ποιος τον ανακάλυψε στον Αιγινιακό: «Ο κ. Αποστόλου και ο κ. Παράσχος με παρακολουθούσαν στα ματς κυπέλλου που είχαμε παίξει εκείνη τη χρονιά. Μου έδωσαν την ευκαιρία να κυνηγήσω το όνειρό μου».

Για το μέλλον του: «Δεν έχω τίποτα στο μυαλό μου, πέρα από το πώς θα φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ