Η ηθική κατάπτωση του ΠΑΟΚ: Από τις «μηνύσεις για τον Ιβιτς» στο «θέατρο ο Γκαρθία»

Η ηθική κατάπτωση του ΠΑΟΚ: Από τις «μηνύσεις για τον Ιβιτς» στο «θέατρο ο Γκαρθία»

Ο δικέφαλος του Βορρά απειλούσε πέρυσι με μηνύσεις όσους αμφισβητούσαν τον τραυματισμό του Ίβιτς αλλά τώρα κάνει λόγο για «θέατρο Γκαρθία». Απίστευτα πράγματα από τον ΠΑΟΚ. Αμφισβητούν την ιατροδικαστική έκθεση αλλά και τις γνωματεύσεις των γιατρών. Επιχείρηση διαστρέβλωσης της πραγματικότητας από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ολυμπιακός θα πάει στην Δικαιοσύνη τους συκοφάντες. Ξεκάθαρη η θέση των ερυθρόλευκων για όσους επιχειρούν με ψέματα να «αθωώσουν» τον ΠΑΟΚ.

Ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα, από το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής που πέταξε οπαδός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να στήσουν μια επικοινωνιακή επιχείρηση για να κάνουν το μαύρο – άσπρο. Αν δεν το έμαθαν η αστυνομία συνέλαβε το άτομο που πέταξε το ρολό. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Αν δεν το έμαθαν καλό θα είναι να διαβάσουν την έκθεση της αστυνομίας και τα όσα γράφει. Όχι μόνο για τον τραυματισμό του Ισπανού τεχνικού αλλά και για τον τραυματισμό τριών αστυνομικών στα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του δικέφαλου. Τελικά δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν έμαθαν τίποτα;

Απειλούσαν με μηνύσεις για τον Ιβιτς και τώρα λένε για «θέατρο Γκαρθία»

Αυτό πάντως που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο αφορά την ηθική κατάπτωση του ΠΑΟΚ, αναφορικά με την στάση που έχει κρατήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης σε δύο ακριβώς ίδια περιστατικά. Τον περσινό τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς στην Λεωφόρο και τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα, από το ρολό χαρτιού που πέταξε οπαδός του δικέφαλου του Βορρά.

Γιατί είναι καλό να θυμηθούμε όλοι μαζί (γιατί προφανώς κάποιοι έχουν κοντή μνήμη) τι έλεγαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αμέσως μετά τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς (τον είχε χτυπήσει κουτάκι μπύρας που πέταξε οπαδός του Παναθηναϊκού) στην Λεωφόρο. «Θα κινηθούμε νομικά εναντίον όσων αλήτικα αμφισβητούν τον τραυματισμό του προπονητή μας». Αυτή ακριβώς ήταν η επίσημη θέση του ΠΑΟΚ στα όσα έλεγαν κάποιοι περί «θεάτρου» από τον Σέρβο τεχνικό.

Καλά διαβάσατε, δεν κάνατε λάθος. Ο ΠΑΟΚ απειλούσε με μηνύσεις και λίγους μήνες αργότερα (δεν γίνεται να μην θυμάται ο κόσμος τα περσινά γεγονότα, δεν έχουν περάσει και…χρόνια) ο δικέφαλος του Βορρά αμφισβητεί τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού! Κάποιοι μάλιστα φτάνουν στο σημείο να μιλήσουν για «θέατρο Γκαρθία». Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν από τον ΠΑΟΚ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς τραυματίστηκε ενώ ο Γκαρθία έκανε θέατρο, προσπαθούν να μας πείσουν οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Για κακή τους τύχη όμως το σκηνικό που προσπαθούν να στήσουν δεν πρόκειται να περάσει, γιατί πολύ απλά όλη η χώρα έχει δει τι έγινε στην Τούμπα. Κι αυτή την φορά η αστυνομία περιγράφει στην έκθεση της (λεπτομερώς μάλιστα) τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός θα πάει στην Δικαιοσύνη τους συκοφάντες

Έλεγαν λοιπόν πέρυσι από τον ΠΑΟΚ ότι θα προχωρήσουν σε μηνύσεις, εναντίον όσων έλεγαν ότι ο Βλάνταν Ίβιτς δεν είχε τραυματιστεί από το κουτάκι της μπύρας που τον χτύπησε στο κεφάλι. Επειδή λοιπόν όλα έχουν όρια, καλό θα είναι να γνωρίζουν αυτοί που συκοφαντούν τον προπονητή του Ολυμπιακού και λένε πως ο Γκαρθία έκανε θέατρο, ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν θα αφήσουν τους συγκεκριμένους συκοφάντες να παίξουν αυτά τα επικοινωνιακά παιχνίδια με προφανή στόχο να αποφύγει την τιμωρία ο δικέφαλος του Βορρά.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαροι επί τούτου και κατηγορηματικοί. Όσοι προσπαθούν να παρουσιάσουν μια στρεβλή πραγματικότητα για να πετύχουν τους σκοπούς τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ελληνική Δικαιοσύνη. Είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αφήσει τους συγκεκριμένους ανθρώπους να συνεχίσουν την παραποίηση της αλήθειας. Τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης και εκεί θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα θέματα.

Αμφισβητούν την ιατροδικαστική έκθεση

Η ιατροδικαστική έκθεση είναι σαφής και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Γίνεται ξεκάθαρη αναφορά για τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού. Πιο ξεκάθαρη δεν γίνεται. Κι όμως από την στιγμή που έγινε γνωστή η συγκεκριμένη έκθεση ξεκίνησε και μια προσπάθεια από μέσα φίλα προσκείμενα στον ΠΑΟΚ για να αμφισβητηθεί ακόμα και αυτό. Τι άλλο να πει κάποιος για αυτό που έχει ξεκινήσει από νωρίς το πρωί και συνεχίζεται μάλιστα με αμείωτη ένταση.

Ένας μηχανισμός που προσπαθεί να αμφισβητήσει την ιατροδικαστική έκθεση. Βέβαια δεν είναι μόνο αυτό. Έφτασαν σε σημείο να αμφισβητήσουν και τους γιατρούς του Διαβαλκανικού κέντρου που είχαν εξετάσει τον Γκαρθία. Δεν είπαν όμως καμιά κουβέντα για το ότι γιατροί του νοσοκομείου και ιατροδικαστής (που είναι οι αποκλειστικοί αρμόδιοι να εκφέρουν άποψη γιατί είναι γιατροί) συμφώνησαν κι έκαναν λόγο για τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία. Για αυτό κανείς δεν είπε το παραμικρό από τον ΠΑΟΚ.

Τι έλεγαν για τον τραυματισμό του Ισπανού

Επίσης θα πρέπει να σημειωθούν και όλα όσα έχουν ειπωθεί από τον ΠΑΟΚ, μετά τον τραυματισμό του Γκαρθία, καθώς κάποιοι έφτασαν στο σημείο να κατηγορούν (άκουσον – άκουσον) τον Ισπανό προπονητή για το που είχε χτυπήσει. Έφτασαν στο σημείο να λένε για το αν είχε χτυπήσει αρχικά στο μάτι, αν είχε χτυπήσει στο μάγουλο ή στο χείλος. Και σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνά κάποιος και την καταγγελία που έκαναν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, για τον γιατρό του αγώνα.

Για τον γιατρό του ΠΑΟΚ για την ακρίβεια, που έκανε τον γιατρό αγώνα αν κι αυτό απαγορεύεται και ο δικέφαλος κινδυνεύει και με νέα τιμωρία. Είναι άραγε δυνατόν ένας γιατρός (σε όποια ομάδα κι αν εργάζεται) να λέει μετά την εξέταση ενός τραυματία «κουβαλήστε τον έξω να δει το ματς»; Για την συγκεκριμένη καταγγελία από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού δεν υπήρξε κάποια τοποθέτηση.

Το «έγκλημα» του Γκαρθία που κατέβηκε να πάρει ένα νερό!

Η ηθική κατάπτωση όμως του ΠΑΟΚ δεν σταματά εδώ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού πέρασε τη νύχτα της Κυριακής στο Διαβαλκανικό κέντρο και πήρε εξιτήριο το πρωί της Δευτέρας. Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος επέστρεψε οδικώς στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας του λιμανιού, Χρήστο Θέο.

Στο διαδίκτυο είδε το φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία που δείχνει τον Γκαρθία σ’ ένα κατάστημα. Κάποιοι σε μέσα φιλικά προσκείμενα στον ΠΑΟΚ έφτασαν σε σημείο να κατηγορήσουν τον προπονητή των ερυθρόλευκων γιατί φορούσε κολάρο. Η ιατρική γνωμάτευση κάνε λόγο για αυχεναλγία, δηλαδή πόνο στον αυχένα. Είναι λοιπόν τόσο απλό γιατί φορούσε το κολάρο ο προπονητής του Ολυμπιακού. Κάποιοι άλλοι έκαναν λόγο για το «έγκλημα» του Ισπανού που τόλμησε (!) να κατέβει από το αυτοκίνητο ίσως για να πάρει ένα μπουκαλάκι νερό. Έκανε κι αυτό ο Γκαρθία. Που να τα περίμενε όλα αυτά ο Ισπανός όταν αποφάσιζε να έρθει στην χώρα μας για να εργαστεί.

Είναι όμως ν’ απορεί κάποιος με την ηθική κατάπτωση του ΠΑΟΚ και το σκηνικό που επιχειρεί να στήσει ο δικέφαλος του Βορρά. Για ένα πράγμα όμως να είναι σίγουροι. Ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει πίσω ούτε ένα βήμα. Όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μια και καλή.

Η κατρακύλα του επίσημου ΠΑΟΚ με το βίντεο που θέλει να τρελάνει όλη τη χώρα

Για το τέλος αφήσαμε αυτό που έκανε ο επίσημος ΠΑΟΚ το πρωί της Τετάρτης, αναρτώντας βίντεο με το οποίο αμφισβητεί (!) τον τραυματισμό του Γκαρθία. Ένα βίντεο που όμως αποδεικνύει ότι το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής χτύπησε τον προπονητή του Ολυμπιακού. Τώρα αν ο ΠΑΟΚ θέλει να τρελάνει όλη την χώρα είναι δικό του θέμα, αλλά σ’ αυτή την προσπάθεια που κάνει είναι απελπιστικά μόνος. Κι όσο για τις ειρωνίες για τον τραυματισμό του προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος μια κουβέντα μόνο μπορεί να πει κάποιος. Κρίμα. Πραγματικά κρίμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ