Παναθηναϊκός: Ήρθε για το «ναι» ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Ήρθε για το «ναι» ο Γιοβάνοβιτς

Όλα συγκλίνουν στο ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Η άφιξη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Αθήνα το πρωί της Κυριακής φαίνεται πως δεν είναι τυχαία… Μία μέρα μετά την αναλυτική συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο και με την οποία έθιξαν όλα τα ζητήματα, ο Σέρβος προπονητής ταξίδεψε για την πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με «πηγές» κοντά στον Γιοβάνοβιτς, είναι έτοιμος να απαντήσει το «ναι» στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο Γιοβάνοβιτς είχε δισταγμούς για ορισμένα ποδοσφαιρικά ζητήματα, αλλά όλα δείχνουν πως οι αντιρρήσεις του κάμφθηκαν. Επιπλέον, μετά από ένα χρόνο χωρίς δουλειά, ο 58χρονος τεχνικός επιθυμεί να επανέρθει στους πάγκους.

Εδώ και μέρες ο Γιοβάνοβιτς ήταν η πρώτη επιλογή των ιθυνόντων του Τριφυλλιού για την αντικατάσταση του Λάζλο Μπόλονι. Για αυτό προσέγγισαν ξανά τον Σέρβο, μετά την άρνηση του τον προηγούμενο Οκτώβριο και προδιαγράφεται μία διαφορετική κατάληξη αυτή τη φορά.

Η παρουσία του Γιοβάνοβιτς στην Αθήνα θα διευκολύνει τις κατ’ ιδίαν συνομιλίες με τους «πράσινους» και θα φέρει άμεσα το happy-end στην υπόθεση!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ