Τι γίνεται με τον Γκαρσία και τον ΠΑΟΚ

Τι γίνεται με τον Γκαρσία και τον ΠΑΟΚ

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ τελείωσε και άρχισε ο σχεδιασμός για την επόμενη. Που μεταξύ άλλων αφορά και την θέση του προπονητή, καθώς το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία μοιάζει αβέβαιο...

Μπορεί η φετινή σεζόν να πήγαινε από το κακό στο χειρότερο για τον ΠΑΟΚ, όμως τελικώς έκλεισε με αρκετά «γλυκό» τρόπο. Κακή πορεία στους ομίλους του Europa League, κακή πορεία στο πρωτάθλημα, τερματίζοντας στο -26 από την κορυφή, ενώ χρειάστηκε να… φουλάρει και για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως στο τέλος μια ακόμη κούπα προστέθηκε στην τροπαιοθήκη.

Και συγκεκριμένα η 5η κούπα μέσα στη «χρυσή» πενταετία που διανύει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, που μέσα σε αυτή έχει κατακτήσει τρεις φορές το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ έχει πάρει και ένα πρωτάθλημα. Έτσι, το κλείσιμο της φετινής χρονιάς έφερε χαμόγελα στην συμπρωτεύουσα, η οποία πλημμύρισε με φίλους του Δικεφάλου, που θέλησαν να γιορτάσουν την κατάκτηση του τίτλου.

Βέβαια, πέρα από τους φίλους του ΠΑΟΚ, έξαλλα πανηγύρισαν τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον τελικό του θεσμού και οι πρωταγωνιστές της βραδιάς. Για την ακρίβεια, κάποιοι έξαλλα και κάποιοι άλλοι χυδαία, όπως ο Πάμπλο Γκαρσία που θεώρησε ότι είναι φρόνιμο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών να βρίζει τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε… live μετάδοση στο instagram.

Χουλιγκανιλίκια κοινώς, τα οποία μπορεί να μην έχουν σχολιαστεί επισήμως, όμως στις τάξεις των ασπρόμαυρων τα έχουν στα υπόψιν τους. Αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ξεκινήσει ήδη να βάζουν μπρος τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και όλα ξεκινάνε από το πόστο του προπονητή, το οποίο από πολλούς μπορεί να θεωρείται ότι είναι καπαρωμένο από τον Ουρουγουανό, όμως αυτό δεν ισχύει.

Μπορεί ο Γκαρσία κατά τη διάρκεια των πλέι οφ να συμμάζεψε λίγο την κατάσταση και να οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην 2η θέση και την κατάκτηση του Κυπέλλου, που ήταν ένας εκ των βασικών στόχων του συλλόγου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει πείσει τον Ιβάν Σαββίδη ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα ένα καλύτερο «αύριο». Ο μεγαλομέτοχος των ασπρόμαυρων δεν έχει καταλήξει ακόμη στο αν θα μείνει ο Ουρουγουανός στον πάγκο της ομάδας αν και οι τελευταίες ενδείξεις δείχνουν ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου θα τον κρατήσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Κάτι που όμως δεν μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να ειπωθεί με σιγουριά.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του βορρά φαίνεται να μην είναι καθόλου σίγουρος για τον 44χρονο τεχνικό και κάνει σκέψεις ακόμη και να προχωρήσει σε μια διαφορετική επιλογή για τον ασπρόμαυρο πάγκο. Θα το κάνει; Δεν αποκλείεται. Όπως δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Γκαρσία. Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ