Παναθηναϊκός: Στον Γιοβάνοβιτς τα «κλειδιά» του ρόστερ και των μεταγραφών

Παναθηναϊκός: Στον Γιοβάνοβιτς τα «κλειδιά» του ρόστερ και των μεταγραφών

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων τόσο όσον αφορά το ρόστερ στον Παναθηναϊκό, αλλά και τις μεταγραφές, ενώ το μπάτζετ αναμένεται να είναι αυξημένο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, με τον Σέρβο τεχνικό να τα βρίσκει σε όλα με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ στις συζητήσεις που είχε με τον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΠΑΕ, έδειξε ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία και τον έπεισε για το πλάνο του, με τον Αλαφούζο από την πλευρά του να του δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ο Γιοβάνοβιτς μετά από τα ραντεβού είναι εκείνος που θα αποφασίσει για το ρόστερ της επόμενης σεζόν στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις στο «τριφύλλι», ενώ από τη στιγμή που έχει εικόνα για την ομάδα, θα αποκτήσει και λόγο στις μεταγραφές, παίρνοντας τα «κλειδιά» από τον Αλαφούζο.

Ο Σέρβος τεχνικός θα αναλάβει να τρέξει το πλάνο της επόμενης σεζόν είτε μείνει ο Πιερ Ντρεοσί είτε έρθει άλλος τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, ενώ λόγω του ότι ήταν διαβασμένος εξαρχής, εμφανίστηκε έτοιμος να στηρίξει κάποιους από τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα και να μην ξηλώσει όλο το ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ