Ολυμπιακός: Σενάριο για Σάμαρη, επιμένουν για Γκραβιγιόν

Ολυμπιακός: Σενάριο για Σάμαρη, επιμένουν για Γκραβιγιόν

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό και τον 23χρονο σέντερ μπακ – Σενάριο για επιστροφή του Ανδρέα Σάμαρη στο μεγάλο λιμάνι.

Το όνομα του Ολυμπιακού παίζει δυνατά στα μεταγραφικά σενάρια, με τους Γάλλους να επιμένουν για τον Γραβιγιόν και τους Πορτογάλους να γράφουν για τον Ανδρέα Σάμαρη!

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες υπήρξαν νέα δημοσιεύματα στη Γαλλία, τα οποία ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 23χρονο σέντερ μπακ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Λοριάν ως δανεικός από την Ιντερ. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, μάλιστα, έχει πολλούς μνηστήρες, καθώς σύμφωνα με τους Γάλλους, για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται οι Λέστερ, Σαουθάμπτον, Κρίσταλ Πάλας, Μπέτις, Αντερλεχτ, Σεντ Ετιέν και Κοπεγχάγη.

Το δημοσίευμα είναι ουσιαστικά μια συνέχεια των χθεσινοβραδινών, που ήθελαν την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να παρακολουθεί την υπόθεση του Αντριου Γραβιγιόν. Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του με την Ιντερ στην οποία ανήκει ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, ενώ φέτος πραγματοποίησε 26 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα και πέτυχε 1 γκολ.

Δημοσιεύματα που αφορούν τον Ολυμπιακό υπάρχουν όμως και στην Πορτογαλία, με τους Ιβηρες να μπλέκουν τους Πειραιώτες με τον Ανδρέα Σάμαρη.

Το συμβόλαιο του Ελληνα μέσου με την Μπενφίκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο, είναι πιθανό φέτος να αποχωρήσει από την ομάδα της Λισαβόνας. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο έμπειρος χαφ θα μπορούσε να φύγει από τους Αετούς για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Ο 31χρονος φέτος πραγματοποίησε μόλις 9 συμμετοχές και είχε 1 γκολ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Μπενφίκα έχει 196 συμμετοχές με 6 γκολ και 10 ασίστ. Με τα χρώματα του Ολυμπιακού είχε αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια, έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ