Παναθηναϊκός: Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή

Παναθηναϊκός: Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή

Ο... Φελαϊνί της Λιβαδειάς, ο box-to-box μέσος του Λεβαδειακού, Γιώργος Νίκας αναμένεται να μετακομίσει σύντομα στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον προπονητή, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και προετοιμάζει την ενίσχυση του ρόστερ του. Με την πρώτη μεταγραφή να μην απέχει πολύ από την ολοκλήρωση της και να είναι… ελληνική!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας από τους παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στην λίστα του Τριφυλλιού, ο 22χρονος χαφ του Λεβαδειακού, Γιώργος Νίκας, θα μετακομίσει σύντομα στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ο Φελαϊνί της Λιβαδειάς όπως έγινε γνωστός φέτος στη Superleague 2, λόγω της κόμης του, διακρίθηκε με τις εμφανίσεις του στην κατηγορία και είχε προσελκύσει την προσοχή των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός και ο Λεβαδειακός διατηρούν καλή σχέση από τη μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη και τον δανεισμό του Βαγγέλη Θεοχάρη το καλοκαίρι του 2020, οπότε το Τριφύλλι είχε τον πρώτο λόγο και για τον Νίκα.

Ο ποδοσφαιριστής αναζητά το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό είναι καλοδεχούμενη.

Ασφαλώς, ο Νίκας θα χρειαστεί να πείσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αξία του, προκειμένου να κερδίσει χρόνο με τα πράσινα. Ωστόσο, πρόκειται για έναν μέσο με δυνατότητες, ο οποίος έχει προοπτική περαιτέρω εξέλιξης.

Ο Νίκας γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1999 στο Αμπελοχώρι της Βοιωτίας και αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής του Λεβαδειακού. Έχει ύψος 1,88μ. και φέτος αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ και ως box-to-box.

Στο σκληρό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας είχε 26 συμμετοχές με 1.655 λεπτά, με 1 γκολ και 3 ασίστ. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022, οπότε το τάιμινγκ της πώλησης του είναι το κατάλληλο για τον Λεβαδειακό.

Επίσης, αν ο Νίκας εγκατασταθεί στην Αθήνα, θα έχει την ευκαιρία να τελειώσει τη φοίτηση του στα ΤΕΦΑΑ Αθήνας, από τα οποία πέρυσι πήρε αναβολή σπουδών γιατί δεν προλάβαινε να παρακολουθεί τα υποχρεωτικά μαθήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ