«Η Μπορντό του… Μέντες και του Μαρτίνς»

«Η Μπορντό του… Μέντες και του Μαρτίνς»

Ο παλαίμαχος της Μπορντό, Μπενουά Τρεμουλινάς, αναλύοντας τις επιλογές που υπάρχουν για τη νέα ιδιοκτησία της γαλλικής ομάδας αναφέρθηκε στους Κινέζους με τον Μέντες και τον... Μαρτίνς.

Τις επιλογές που υπάρχουν για τη νέα ιδιοκτησία της Μπορντό ανέλυσε ο παλαίμαχος της γαλλικής ομάδας, Μπενουά Τρεμουλινάς και αναφέρθηκε στους Κινέζους με τον Μέντες και τον… Μαρτίνς.

Η Μπορντό αλλάζει διοικητικό σχήμα και όπως όλα δείχνουν ένα κινέζικο fund είνα έτοιμο να την αγοράσει, με τους νέους ιδιοκτήτες να έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως το κινέζικο fund, FOSUN, έχει καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση για τις μετοχές των Γιρονδίνων και είναι μια… ανάσα από την απόκτηση τους.

Σε εξέχουσα θέση του συλλόγου με τη νέα ιδιοκτησία φέρεται πως θα είναι ο Ζόρζε Μέντες και γαλλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως στο πλάι του θα είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ισχυρίζονται ότι ο Πορτογάλος μάνατζερ τον πρότεινε πριν από οποιονδήποτε άλλον στους Κινέζους.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπορντό, Μπενουά Τρεμουλινάς, σχολίασε τις συγκεκριμένες εξελίξεις και αναφέρθηκε στους Κινέζους με τον Μέντες, μπλέκοντας και εκείνος τον προπονητή του Ολυμπιακού στην υπόθεση.

«Το κινεζικό fund φαίνεται αρκετά δυνατό με τον Μέντεζ και τον προπονητή του Ολυμπιακού, και αυτό είναι καλό για τους Γιρονδίνους που πρέπει να ξεκινήσουν την επόμενη σεζόν σωστά», ανέφερε ο Γάλλος χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ