Αυτά αλλάζει στον Άρη η απόφαση-σοκ για τον Οριόλ

Αυτά αλλάζει στον Άρη η απόφαση-σοκ για τον Οριόλ

Ο εκνευρισμός του Καρυπίδη, το «πάγωμα» των βελτιωτικών εργασιών στο Δασυγένειο, η προσπάθεια να μην επηρεαστεί η απόφαση για αύξηση του μπάτζετ και η ανάγκη για στήριξη από τον κόσμο.

Η ακατανόητη απόφαση του CAS – που σε παρόμοια περίπτωση δικαίωσε τον Άρη στην υπόθεση Ίμπε- αναγκάζει τον Άρη να καταβάλει στον Οριόλ 1.100.000 ευρώ και αλλάζει αρκετά τα δεδομένα σε ότι αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του αλλά και την απογοήτευση του. Έχει χρειαστεί, άλλωστε, να καταβάλλει αρκετά χρήματα και σε άλλες περιπτώσεις πρώην παικτών, όπως του Πορτίγια και του Σιστόν, πληρώνοντας χρέη που δεν ήταν δικά του.

Αυτό που έλεγε χαρακτηριστικά στους στενούς συνεργάτες του ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, είναι ότι ουσιαστικά πληρώνει δύο ομάδες.

Η απόφαση του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου θα επιφέρει αλλαγές στα πλάνα των ανθρώπων του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς αυτό που προέχει είναι η βιωσιμότητα της εταιρείας.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι είναι ειλημμένη η απόφαση για να «παγώσει» κάθε σκέψη για βελτιωτικές εργασίες στο Δασυγένειο προπονητικό κέντρο. Ακόμα, θα πάνε… πίσω και τα σχέδια που υπήρχαν για την ανάπτυξη των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής.

Στη πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Άκη Μάντζιο, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε αποφασίσει την αύξηση του μπάτζετ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου κατά 3 με 4 εκατομμύρια, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ και με άλλους ποιοτικούς παίκτες.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ θα προσπαθήσει να μην επηρεαστεί το θέμα του μπάτζετ από την απόφαση για τον Οριόλ. Γνωρίζει, άλλωστε πως και η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θα αυξήσουν τα μπάτζετ τους την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι συνθήκες που επικρατούν μετά την απόφαση για τον Οριόλ κάνουν ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη στήριξης της προσπάθειας που γίνεται από τους οπαδούς του Άρη, μέσω της αγοράς διαρκείας. Ο στόχος που έχουν θέσει ο Θόδωρος Καρυπίδης και οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης είναι η διάθεση 15.000 εισιτηρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ