Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Νάνου (vids)

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Νάνου (vids)

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ και ένας από τους στόχους της φέρεται να είναι και ο Νάνου της Πόρτο.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και ξεκίνησε τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησαν και τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια για την Ένωση. Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση για την απόκτηση δεξιού μπακ για τη νέα σεζόν στους κιτρινόμαυρους είναι ειλημμένη και ένας από τους παίκτες που προτάθηκε και αρέσει στην ΑΕΚ είναι και ο Νάνου (Εουλάνιο Άντζελο Σιπέλα Γκόμες).

Ο 27χρονος Πορτογάλος με καταγωγή από τη Γουινέα-Μπισό ανήκει στην Πόρτο και φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ένωσης για το δεξιό άκρο της άμυνας. Στην Ένωση πρόκειται να αποχωρήσει ένας εκ των Μπακάκη ή Νταντσένκο αλλά και να δοθεί πιθανότατα δανεικός ο Ραντόνια και ο Νάνου φαίνεται να αποτελεί την πρώτη επιλογή σε περίπτωση που φύγει κάποιος από τους δυο.

Πρόκειται για έναν μπακ που δεν ασχολείται μόνο με τα ανασταλτικά του καθήκοντα, αφού έχει αρκετές προωθήσεις στους «δράκους» ενώ είχε και αρκετές συμμετοχές τη φετινή σεζόν. Συνολικά φέτος είχε 23 συμμετοχές με την Πόρτο, ενώ έπαιξε και στο Champions League και είχε και έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό όπως θα δείτε και παρακάτω στο βίντεο. Όσον αφορά τη δημιουργία ο Νάνου είχε 3 ασίστ, ενώ σκόραρε και 1 τέρμα.

Ο Νάνου αποκτήθηκε από τη Μαρίτιμο για την Πόρτο τον περασμένο Οκτώνβριο, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Μπεϊτάρ Μαρ. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται με την Πόρτο το 2025, όμως δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί από τους Δράκους και το φετινό καλοκαίρι, είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε με κανονική μεταγραφή, αν και η χρηματιστηριακή του αξία είναι πάνω από 3 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ