«Ο Κρέσπο θέλει τον Τικίνιο στη Σάο Πάολο αλλά…»

«Ο Κρέσπο θέλει τον Τικίνιο στη Σάο Πάολο αλλά…»

Ο Τικίνιο Σοάρες είναι στον δρόμο για τον Ολυμπιακό, όμως στη Βραζιλία γράφουν για ενδιαφέρον της Σάο Πάολο, η οποία αν θέλει να προλάβει τους ερυθρόλευκους θα πρέπει να βιαστεί για να τον κάνει δικό της.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τικίνιο Σοάρες και όπως όλα δείχνουν ο Βραζιλιάνος φορ είναι μια ανάσα από τη συμφωνία με τους ερυθρόλευκους. Η μεταγραφή του 30χρονου φορ είναι σε πολύ καλό δρόμο, με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Λατινοαμερικάνο killer και να προσθέσει και τρίτο «υπερόπλο» στην επίθεση του, δίπλα στους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν.

Παρόλα αυτά στη Βραζιλία συνδέουν τον Τικίνιο και με τη Σάο Πάολο, αν και ξεκαθαρίζουν πως ο 30χρονος επιθετικός είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «br.bolavip.com» η βραζιλιάνικη ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά και ο προπονητής της, Ερνάν Κρέσπο έχει «κυκλώσει» το όνομα του «τανκ» που συζητάει ο Ολυμπιακός.

Το γεγονός ότι ο Τικίνιο σκοράρει κατά ριπάς, έχει αναγκάσει τον Κρέσπο να «κυνηγήσει» την περίπτωση του, έτσι ώστε και τη νέα σεζόν η Σάο Πάολο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά και το φετινό Copa Libertadores, όπου προκρίθηκε ήδη στη φάση των «16». Στο δημοσίευμα όμως τονίζεται ότι αν η Σάο Πάολο θέλει να αποκτήσει τον Τικίνιο θα πρέπει να βιαστεί, ειδάλλως δεν θα έχει καμία τύχη.

Ο λόγος είναι φυσικά ο Ολυμπιακός, αφού όπως επιβεβαιώνουν και οι Βραζιλιάνοι ο 30χρονος επιθετικός είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στο λιμάνι. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται ο Τικίνιο ακόμα και να βρεθεί στην Ελλάδα και να υπογράψει με τους ερυθρόλευκους για αυτό και η βραζιλιάνικη ομάδα πρέπει να κάνει άμεσα την κίνηση της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τικίνιο έχει σκοράρει 91 φορές σε 218 συμμετοχές και πρόκειται για έναν κλασικό φορ που έχει εξαιρετική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Αυτή τη στιγμή όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, ο Βραζιλιάνος έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και μέχρι να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του, συμμετέχει στις προπονήσεις της CSP (σ.σ την ομάδα που τον ανέδειξε), με στόχο να διατηρηθεί σε φόρμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ