Εκεί περιμένει ο Τικίνιο Σοάρες μέχρι να βρει ομάδα (pics)

Εκεί περιμένει ο Τικίνιο Σοάρες μέχρι να βρει ομάδα (pics)

O 30χρονος Βραζιλιάνος στράικερ που απασχολεί τον Ολυμπιακό, προσπαθεί να διατηρηθεί σε φόρμα στη γενέτειρα του!

Από τις 12 Δεκεμβρίου του 2020 μέχρι σήμερα ο Τικίνιο Σοάρες δεν έχει παίξει σε επίσημο παιχνίδι. Έφυγε από την Κίνα καταγγέλλοντας την Τιανζίν Τεντά για ασυνέπεια στις πληρωμές και έχοντας ένα προσωρινό δελτίο από τη FIFA, ακόμα δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει στην καριέρα του.

Αλλά μέχρι να καταλήξει, ο Τικίνιο Σοάρες πρέπει να διατηρήσει τη φόρμα του. Πέντε μήνες και πλέον χωρίς υποχρεώσεις είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για έναν ποδοσφαιριστή σε υψηλό επίπεδο. Και ο Τικίνιο, ο οποίος απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό για την επίθεση του, θέλει να επανέρθει το συντομότερο.

Προκειμένου να έχει καλή φυσική κατάσταση, ο Τικίνιο γύρισε στη γενέτειρα του στη βραζιλιάνικη πόλη Ζοάο Πεσόα και συμμετέχει στις προπονήσεις της CSP. Με αυτήν αναδείχτηκε ο 30χρονος στράικερ, όταν ασχολήθηκε μικρός με το πόδόσφαιρο στην πρωτεύουσα της πολιτείας Παραϊμπά.

Άλλωστε, ο Τικίνιο προπονείται με το τμήμα Κ19 και η παρουσία του δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους νεαρούς Βραζιλιάνους για να ξεχωρίσουν. Την παρουσία του Τικίνιο στις προπονήσεις γνωστοποίησε η CPS αναρτώντας φωτογραφίες στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση, ο Τικίνιο είχε ζητήσει να προπονηθεί με την Κ19 μέχρι την Παρασκευή. Ωστόσο, επειδή δεν βρήκε ομάδα στο ενδιάμεσο, είναι πιθανό να παρατείνει την παραμονή του για μερικές μέρες ακόμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CSP (@csp.paraiba)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ