Επαφή Ολυμπιακού με Ενταό για τα άκρα της επίθεσης

Επαφή Ολυμπιακού με Ενταό για τα άκρα της επίθεσης

Ο Ολυμπιακός μιλάει με τον εκρηκτικό Αλασάν Ενταό της Καραγκιουμρούκ, για τα άκρα της επίθεσης. Ο ρόλος του Ντουρμάζ, ο παίκτης που θέλει Πειραιά, ο Ενκουντού και το τελικό ΟΚ του Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά για μεταγραφές. Οπως ήδη σας ενημέρωσε to10.gr, ο Τικίνιο Σοάρες έκλεισε και το πιθανότερο είναι ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας θα βρίσκεται στην Ελλάδα, για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους. Πέραν του Βραζιλιάνου σέντερ φορ, όμως, ο Ολυμπιακός αναζητά δύο εξτρέμ για την εμπροσθοφυλακή του. Και ένας από εκείνους που έχει ξεχωρίσει είναι ο Αλασάν Ενταό.

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος ακραίος επιθετικός της τουρκικής Φατίχ Καραγκιουμρούκ είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, αλλά στην Τουρκία έχει κάνει θραύση. Μόλις στη δεύτερη σεζόν του στην Ευρώπη και δη στην τουρκική ομάδα, εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίος εξτρέμ του πρωταθλήματος, έχοντας συνολικά 38 συμμετοχές, 11 γκολ και 9 ασίστ με τη νεοφώτιστη ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Η οποία μόλις πέρυσι τον έφερε στην Ευρώπη από την Ντακάρ Σάκρε-Κερ της Σενεγάλης!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει πολύ την υπόθεση. Οι επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και περίπου 10 ημέρες, με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή να δείχνουν αμέσως θετικοί στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι ήδη Γαλατά, Μπεσίκτας και κυρίως Φενέρμπαχτσε έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αποκάλυψη της φετινής σεζόν στη γειτονική χώρα.

Η Καραγκιουμρούκ θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της με κάθε τρόπο, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα λήγει σε έναν χρόνο, ο ίδιος έχει διαμηνύσει ότι δεν ενδιαφέρεται να το ανανεώσει και έτσι ωθεί τους Τούρκους στην πώλησή του. Και μάλιστα με χρήματα που δεν κρίνονται απαγορευτικά, παρά την τρομερή χρονιά που πραγματοποίησε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο στην Καραγκιουμρούκ αγωνίζεται ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που έχει συμμετοχή, στο να έχει σε πρώτο πλάνο τον Ολυμπιακό ο Ενταό. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζίμι Ντουρμάζ. Ο οποίος είναι συμπαίκτης του Σενεγαλέζου εξτρέμ και φέρεται να έπαιξε ρόλο «κλειδί» στην υπόθεση.

Βεβαίως, ο Ενταό δεν είναι ο μοναδικός εξτρέμ με τον οποίο μιλάει ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν επαφές και με τον ατζέντη του Ζορζ Κέβιν Ενκουντού, που ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη, με σκοπό να μιλήσει με την Μπεσίκτας για το μέλλον του πελάτη του. Με τον Μαρτίνς να είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για τον πρώτο από τους δύο εξτρέμ που θα αποκτηθούν. Και με την υποσημείωση πως υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που αρέσουν και οι οποίες δεν έχουν διαρρεύσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΛΑΣΑΝ ΕΝΤΑΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΑΚΑΡ ΣΑΚΡΕ-ΚΕΡ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ