«Ζάιλσον για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό» (vid)

«Ζάιλσον για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό» (vid)

O 25χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, Ζάιλσον, φέρεται να απασχολεί τους δύο αιωνίους αντιπάλους.

Κόντρα αιωνίων αντιπάλων για τον 25χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ, Ζάιλσον, αποκαλύπτει η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Globoesporte». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός τσεκάρουν τον ποδοσφαιριστή, τα δικαιώματα του οποίου είναι στην… Άπω Ανατολή.

Ο Ζάιλσον ανήκει στην κινεζική Ντάλιαν Προ, αλλά δεν βρίσκεται στην Κίνα. Λόγω της πανδημίας είχε επιστρέψει στο Πόρτο Αλέγκρε, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Μάλιστα, λόγω των περιορισμών που ισχύουν στα ταξίδια, δεν μπορεί να επιστρέψει για να παίξει ποδόσφαιρο στην Ασία.

Τον Ιανουάριο αποπειράθηκαν να αποκτήσουν τον 25χρονο αμυντικό χαφ βραζιλιάνικες ομάδες, όπως η Σάο Πάολο, η Γκρέμιο και η Σάντος, αλλά η Ντάλιαν δεν απάντησε καν στις κρούσεις τους. Η Μαρσέιγ διερεύνησε επίσης την υπόθεση, μετά από εισήγηση του προπονητή της, Χόρχε Σαμπάολι, αλλά δεν τελεσφόρησε.

Πλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, μία ιταλική ομάδα και ισπανικά club, μιλάνε με την πλευρά του Ζάιλσον για να τον πάρουν με μεταγραφή.

Για την ώρα, η κατάσταση είναι μπερδεμένη. Ο Ζάιλσον προπονείται στο Πόρτο Αλέγκρε για να διατηρήσει τη φυσική κατάσταση του και περιμένει τις εξελίξεις.

Η Ντάλιαν Προ δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για τον Ζάιλσον και η επικοινωνία μεταξύ των εκπροσώπων του παίκτη με τους Κινέζους παράγοντες δεν είναι η ευκολότερη.

Ο Ζάιλσον γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1995 στην πόλη Κακαπάβα και έχει ύψος 1,87μ. Αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, αλλά καλύπτει και τις θέσεις του στόπερ και του κεντρικού χαφ, ενώ χρησιμοποιεί το δεξί πόδι.

Στην Κίνα πήγε τον Σεπτέμβριο του 2020, αλλά πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα της Ντάλιαν σε μόλις έξι παιχνίδια. Μετά το ξέσπασμα του δεύτερου κύματος της πανδημίας, επέστρεψε στην πατρίδα του και παραμένει εκεί μέχρι σήμερα.

Προηγουμένως ο Ζάιλσον αγωνιζόταν στη Φενέρμπαχτσε, με την οποία έπαιξε σε 63 ματς, σκόραρε 3 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ. Το όνομα του το έφτιαξε με τη Γκρέμιο, έχοντας 80 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ