Ο Μπουφόν, ο Ολυμπιακός, η Πάρμα και ο… Παναθηναϊκός

Ο Μπουφόν, ο Ολυμπιακός, η Πάρμα και ο… Παναθηναϊκός

Ένα αιώνιο... μπέρδεμα προέκυψε για την ιταλική ιστοσελίδα «Sportface» γύρω από τις ομάδες που συνδέονται με τον Τζίτζι Μπουφόν.

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού για το μεγάλο «μπαμ» με τον Τζίτζι Μπουφόν καταγράφεται εδώ και μέρες από τον ιταλικό Τύπο. Είναι πολλά τα ρεπορτάζ για τις κρούσεις του πρωταθλητή Ελλάδας στον κορυφαίο Ιταλό γκολκίπερ, αλλά παρόλα αυτά ένας δημοσιογράφος υπέπεσε σε σφάλμα: μπέρδεψε τους δύο αιωνίους αντιπάλους.

Γιατί η ιστοσελίδα «Sportface.it» αναφέρει ότι ο Μπουφόν έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό! Ασφαλώς, πρόκειται για μπέρδεμα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυνατότητα να ανέβει στα νούμερα του Ολυμπιακού, για τον οποίο τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι κινείται για τον έμπειρο τερματοφύλακα.

Κατά τ’ άλλα, το ρεπορτάζ γράφει πως ο Μπουφόν στην πατρίδα του άφησε ανοιχτή μόνο μία προοπτική… «Στην Ιταλία, μόνο Πάρμα και Γιουβέντους» ανέφερε ο έμπειρος γκολκίπερ. Φυσικά από το Τορίνο έφυγε, οπότε μόνο η ομάδα που τον ανέδειξε έχει πιθανότητες.

Πλέον στο Ένιο Ταρντίνι δουλεύει ένας πρώην «ερυθρόλευκος», ο Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος θα ήθελε τον Μπουφόν ως ηγετική φυσιογνωμία σε ένα λιγότερο ποιοτικό ρόστερ. Η Πάρμα θα αποπειραθεί να επιστρέψει αμέσως στη Serie Α μετά τον υποβιβασμό της και χρειάζεται την προσωπικότητα του Μπουφόν.

Εκτός Ιταλίας, το ρεπορτάζ κάνει λόγο για τον Ολυμπιακό και άλλες δύο ομάδες από τη Βραζιλία που έκαναν κρούση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ