Ύμνοι των Ιταλών για τον Κούτσια: «Είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Ύμνοι των Ιταλών για τον Κούτσια: «Είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Το εγκώμιο του Γιώργος Κούτσια έμπλεξε η ιταλική ιστοσελίδα Tuttomercato, η οποία ανέφερε ότι ο παίκτης αποτελεί το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Ο Γιώργος Κούτσιας σε ηλικία 16 ετών και 2 μηνών είναι ένας από τους νεότερους πρωτοεμφανιζόμενος στην ιστορία του Europa League. Ο γεννημένος το 2004 αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και είναι ένα «φονικό» σέντερ φορ στην αντίπαλη περιοχή, ικανό να γίνει σημείο αναφοράς στην ομάδα του. Παρά το γεγονός ότι είναι κεντρικός επιθετικός, ξέρει καλά πως να είναι απίστευτα ακριβής στα σουτ και στην πραγματικότητα η δύναμη του είναι ο τρόπος του παιχνιδιού του και όχι τα γκολ που σκοράρει. Στην Ελλάδα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον συγκρίνουν με το είδωλο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς».

Αυτή είναι η αναφορά που έκαναν οι Ιταλοί για τον νέο ταλέντο του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercato έβαλε τον παίκτη του Δικέφαλου του Βορρά στην στήλη «ταλέντο της ημέρας», παρομοιάζοντας σαν τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, ενώ παράλληλα αποτελεί το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

O Κούτσιας σημείωσε επτά εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ κατέγραψε και ευρωπαϊκή συμμετοχή στο Europa League στο τελευταίο ματς κόντρα στη Γρανάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ