Άρης: Ο στόχος των 15.000 διαρκείας

Άρης: Ο στόχος των 15.000 διαρκείας

Τα εισιτήρια αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία μέσα στις επόμενες μέρες και η ΠΑΕ περιμένει την ανταπόκριση των οπαδών της ομάδας.

Τις τελευταίες λεπτομέρειες σε οτι αφορά τα διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ρυθμίζουν οι άνθρωποι του Άρη.

Τα εισιτήρια αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες μέρες και στην ΠΑΕ περιμένουν την ανταπόκριση του κόσμου.

Αρκετοί, ήταν, άλλωστε και οι οπαδοί του Άρη που ζητούσαν απο τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος να επισπεύσει τη κυκλοφορία τους, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά την προσπάθεια της.

Κάτι που γίνεται ακόμα πιο αναγκαίο μετά την απόφαση του CAS για τον Οριόλ και τα 1.100.000 ευρώ που πρέπει να καταβάλουν οι κιτρινόμαυροι στον Ισπανό.

Ο στόχος που έχουν θέσει, μάλιστα, στην Αλκμήνης, είναι η διάθεση 15.000 διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ