Παναιτωλικός – Ξάνθη 1-0

Παναιτωλικός – Ξάνθη 1-0

Με ένα πέναλτι του Βέργου στο 83' ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης, ανέτρεψε την ήττα του (2-1) στο πρώτο ματς και παρέμεινε στη Super League. Παράπονα από τους Ακρίτες για τη διαιτησία.

Στη Super League θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Παναιτωλικός! Σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση, ελάχιστες καλές στιγμές και πολύ άγχος εκατέρωθεν, η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης και ανέτρεψε το σκορ του πρώτου ματς (2-1).

Ο Βέργος στο 83′ το χρυσό γκολ, με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Θανάσης Παπάζογλου. Παράπονα για τη διαιτησία από τους φιλοξενούμενους που έφτασαν κοντά στην επιστροφή στα σαλόνια αλλά δεν τα κατάφεραν.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του ματς

Πολύ κακό θέαμα στο παιχνίδι με την Ξάνθη να είναι πίσω από τη σέντρα σε όλο το ματς και τον Παναιτωλικό να θέλει αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη ετσία. Ο Μεντόσα στο 20′ είχε την πρώτη καλή στιγμή με ένα σουτ το οποίο απέκρουσε ο Ίτσο και ο Ντουάρτε είχε ακόμη μία καλή στιγμή στο 40′ με το 0-0 να μένει στο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν την ψυχραιμία για να παίξουν ορθολογικά, ο Δέλλας φόρτωνε την ομάδα με όποιον επιθετικό είχε στον πάγκο αλλά ευκαιρία δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Σε 2-3 περιπτώσεις με καλές προϋποθέσεις είδε τους παίκτες του να τα χαλάνε στο τέλος. Μέχρι που φτάσαμε στο 82′.

Από μια εκτέλεση φάουλ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Θανάση Παπάζογλου με τον Ευαγγέλου να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Η φάση ελέγχθηκε και από το VAR με την απόφαση να μην αλλάζει και τον Βέργο να εκτελεί εύστοχα για το 1-0 στο 83′. Η πρώτη τελική για την Ξάνθη ήρθε στο 89′!! με τον Θυμιάνη να σουτάρει και τον Κνετ να μπλοκάρει ενώ στις καθυστερήσεις η Ξάνθη έχασε τεράστια ευκαιρία όταν εκτέλεση φάουλ του Έμπερτ έφυγε ελάχιστα άουτ.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κνετ, Ντουάρτε, Κωνσταντόπουλος(76′ Aριγίμπι), Μαλής, Περέιρα(77′ Μάζουρεκ), Εντινγκά, Ταχάρ(59′ Ματσόλα), Ντίας, Μπαρμπόσα, Βέργος(87′ Βάντερσον), Μεντόζα

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τζούρμαν, Θ. Παπάζογλου, Πέτροβιτς(85′ Ντίνας), Παντελιάδης, Δημούτσος, Βέρκερ, Έμπερτ, Μικελτάντζε(63′ Τάτος, 78′ Σρόιγεν), Σιατραβάνης, Τ. Παπάζογλου(63′ Θυμιάνης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ