«Μάχη του ΠΑΟΚ με τον Ερυθρό Αστέρα για Πρίγιοβιτς»

«Μάχη του ΠΑΟΚ με τον Ερυθρό Αστέρα για Πρίγιοβιτς»

Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο ΠΑΟΚ έχει μπει γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, τον οποίο έχει νούμερο ένα στόχο ο Ερυθρός Αστέρας.

Για… μάχη ΠΑΟΚ – Ερυθρού Αστέρα όσον αφορά την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κάνουν λόγο στη Σερβία.

Ο Σέρβος πρώην επιθετικός του δικεφάλου έλυσε το συμβόλαιό του με την Αλ Ιτιχάντ, με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα να υποδέχονται με μεγάλη ικανοποίηση τη συγκεκριμένη είδηση, αφού ο Πρίγιο αποτελεί τον βασικό στόχο για την κορυφή της επίθεσης, όπως συνέβη και πέρσι. Ωστόσο το υψηλό κασέ του αποτελεί πρόβλημα για τον Ερυθρό Αστέρα, την ίδια ώρα που και ο ίδιος ο Πρίγιοβιτς φέρεται να επιθυμεί περισσότερο μια επιστροφή στον ΠΑΟΚ.

Οι Σέρβοι με σημερινό τους δημοσίευμα αναφέρουν πως δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν ο Πρίγιοβιτς τελικά βρεθεί ξανά στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις ακόμα και σήμερα. Ενώ βάζουν στο παιχνίδι και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, λέγοντας πως η επιστροφή του στην Τούμπα ίσως ανοίξει και την πόρτα της επιστροφής του Πρίγιο.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνουν κάτι και αναμένονται πρώτα οι εξελίξεις στις εκκρεμότητες με Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ πριν δουν πως θα κινηθούν για την κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ