«Μπορεί ο Ολυμπιακός να θέλει τον Μπρούμα με μικρότερο κόστος»

«Μπορεί ο Ολυμπιακός να θέλει τον Μπρούμα με μικρότερο κόστος»

Ο ατζέντης του Πορτογάλου εξτρέμ μίλησε σε ολλανδική ιστοσελίδα για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Τεχνικά, ο Ολυμπιακός έχει ακόμα το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Αρμίντο Μπρούμα από την Αϊντχόφεν και τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να μάθουν τι θα συμβεί.

Η ιστοσελίδα «ed.nl» επικοινώνησε με τον ατζέντη του Πορτογάλου εξτρέμ, Κατιό Μπαλντέ και ρώτησε πληροφορίες για την υπόθεση και τι μέλλει γενέσθαι με τον πελάτη του.

«Ακόμα τίποτα δεν είναι επίσημο. Μπορεί ο Ολυμπιακός να θέλει να τον αγοράσει με λιγότερα λεφτά» σχολίασε ο Μπαλντέ, για την επιλογή των «ερυθρολεύκων» να μην εξασκήσουν τη ρήτρα που προβλέπεται στη συμφωνία με τους Ολλανδούς.

Πάντως, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Κατιό Μπαλντέ έκανε λάθος μέχρι τη διορία που υπάρχει για τη ρήτρα και αυτή δεν λήγει την 1η Ιουνίου. Αντίθετα, έχει διάρκεια μερικές μέρες ακόμα.

Σε ότι αφορά το μέλλον του Μπρούμα, ο Μπαλντέ απάντησε: «Μπορεί να πάει σε πολλές ομάδες». Το δημοσίευμα αναφέρει υπό τη μορφή ρεπορτάζ ότι ομάδα από τις ΗΠΑ έχει καταθέσει δελεαστική προσφορά στον Πορτογάλο επιθετικό και περιμένει την αντίδραση του.

Εφόσον ο Μπρούμα δεν επιστρέψει στον Πειραιά, τότε σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα βρεθεί στην έναρξη της προετοιμασίας της Αϊντχόφεν στα τέλη Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ