Εκτός πραγματικότητας ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ

Εκτός πραγματικότητας ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να διασύρεται άνευ ορίων: Εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας τώρα την... τιμωρία του Ολυμπιακού, με ψευδαισθήσεις!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ολισθαίνει επικίνδυνα. Οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν ανακοίνωση-μνημείο υποκρισίας, συνεχίζοντας την επικοινωνιακή προσπάθεια να κάνουν το άσπρο μαύρο. Η διοίκηση Σαββίδη όχι μόνο δεν παραδέχεται ό,τι είδε όλη η Ελλάδα (και ο πλανήτης, μέσα από τις συνεχείς αναφορές του διεθνούς Τύπου), αλλά ζητάει την… τιμωρία του Ολυμπιακού και χαρακτηρίζει «σκάνδαλο» εάν υπάρξει άλλη απόφαση από τον αθλητικό δικαστή. Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς κάνουν λόγο για… θέατρο από πλευράς Οσκαρ Γκαρθία, συνεχίζοντας να υποτιμούν τον σύλλογό τους με ευτελή ρητορική και δικαιολογίες καφενείου. Μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Διότι η απόφαση αναμένεται να είναι εξόχως σκληρή, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από το κατηγορητήριο.

Διαβάστε την πρωτοφανούς έμπνευσης ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με βάση το κατηγορητήριο και την εκδίκαση της ένστασής μας εναντίον του ΟΣΦΠ για τη μη τέλεση του αγώνα (μονομερής αποχώρηση ΟΣΦΠ χωρίς να δώσει εντολή ο διαιτητής) και την αντικανονική συμμετοχή στο ΦΑ του Γκαρσία είναι σκάνδαλο οτιδήποτε άλλο πέραν της κατακύρωσης του αγώνα υπέρ μας ή στη χειρότερη περίπτωση διεξαγωγή του αγώνα.

Επίσης ο τραυματισμός του Γκαρσία αμφισβητείται πλέον και στο κατηγορητήριο στο οποίο γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός πως μεσολάβησαν 15’ κατά τα οποία ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια του ΟΣΦΠ ο γιατρός κι ο προπονητής ενώ είχε απαγορευτεί από ανθρώπους του ΟΣΦΠ η είσοδος του γιατρού στα αποδυτήρια. Η συνέχεια την Παρασκευή με επιπλέον δυσάρεστες εκπλήξεις για τον (μάστερ των καταγγελιών) ΟΣΦΠ με την ευχή να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Οι συνηθισμένες γελοιότητες του ΟΣΦΠ ο οποίος κάνει καταγγελίες κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακόμη και για γεγονότα στον Λευκό Πύργο δε μας αγγίζουν. Τελευταίο επεισόδιο στη χολιγουντιανή ταινία που γυρίζουν από την περασμένη βδομάδα με τις καταγγελίες στην ΚΕΔ για δήθεν συναντήσεις και τον δήθεν τραυματισμό(;) του προπονητή(;) Γκαρσια είναι η αφαίρεση βαθμών για επεισόδια στους δρόμους.Όταν δεν πρέπει να παίξουν ποδόσφαιρο, έχουν πραγματικό ταλέντο!! Φώτα, κάμερα, φύγαμε (…κυριολεκτικά)»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ