Ο Εμβιλά ανάμεσα σε λιοντάρια, τίγρεις, ύαινες και μαϊμούδες… (Pics, Vids)

Ο Εμβιλά ανάμεσα σε λιοντάρια, τίγρεις, ύαινες και μαϊμούδες… (Pics, Vids)

Ο Γιαν Εμβιλά πήγε για σαφάρι στη Ζανζιβάρη, οδηγεί ανάμεσα σε θηρία της φύσης και κάνει βόλτες με αερόστατο, γιατί μπορεί...

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιαν Εμβιλά βίωσε μια πολύ δύσκολη στιγμή, καθώς ενημερώθηκε ότι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του και τον λήστεψαν. Ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στην Ελλάδα και ενημερώθηκε για το δυσάρεστο περιστατικό από τα μηνύματα που έφτασαν στο κινητό του, από τον συναγερμό του σπιτιού του.

Ο ίδιος, μάλιστα, δεν μπόρεσε να τα δει εγκαίρως, καθώς ταξίδευε και έτσι δεν μπορούσε να ειδοποιήσεις τις αρχές και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού την ώρα που έγινε η εισβολή στο σπίτι του. Ευτυχώς για τον ίδιο, το μόνο που βρήκαν να πάρουν οι ληστές ήταν δύο ζευγάρια γυαλιά. Καθώς ο παίκτης των Πειραιωτών είχε φροντίσει να απομακρύνει όλα τα πολύτιμα αντικείμενα. Όπως τους έχουν προτρέψει και οι άνθρωποι της ασφάλειας του Ολυμπιακού, που διαρκώς είναι κοντά στους παίκτες και προσπαθούν να τους προστατεύουν.

Οσο για το πού περνάει τις διακοπές του ο Εμβιλά; Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας. Διότι ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού επέλεξε εναλλακτικές διακοπές. Ταξίδεψε έως τη Ζανζιβάρη, την ημιαυτόνομη περιοχή της Τανζανίας στην Ανατολική Αφρική. Εκεί βρίσκεται παρέα με αρκετούς φίλους του, με σκοπό να ξεκουραστεί, να κάνει σαφάρι, αλλά και να απολαύσει τις ομορφιές του Ινδικού Ωκεανού!

Ο ίδιος μοιράζεται τις τρομερές στιγμές που βιώνει με τους διαδικτυακούς φίλους του, δημοσιεύοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά του στην Τανζανία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα βίντεο και τις εικόνες υπάρχουν από μαγικά τοπία, μαϊμούδες, καμηλοπαρδάλεις, τίγρεις, λιοντάρια και ύαινες, έως… η Ζανζιβάρη από ψηλά. Καθώς εκτός των άλλων ο Εμβιλά έκανε και βόλτα με αερόστατο. Ένα ιδιότυπο εναέριο σαφάρι.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, «ΜΙΛΟΥΝ» ΑΠΟ ΜΌΝΑ ΤΟΥΣ

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ