«ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης κινούνται για Νάτσο Μαρτίνες»

«ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης κινούνται για Νάτσο Μαρτίνες»

Στην Ισπανία μιλούν για έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ αλλά και του Αστέρα Τρίπολης για τον Νάτσο Μαρτίνες της Βαγιαδολίδ

Η ΑΕΚ θέλει να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και ενδιαφέρεται για τον Νάτσο Μαρτίνες της Βαγιαδολίδ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία.

Πιο συγκεκριμένα, το pucelafichajes.com σε δημοσίευμα του τονίζει ότι ο αριστερός μπακ της Βαγιαδολίδ απασχολεί έντονα την Ένωση, η οποία αναμένεται να δώσει «μάχη» για να τον κάνει δικό της με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Νάτσο Μαρτίνες είναι γεννημένος το 1989 και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Φέτος με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ κατέγραψε 23 συμμετοχές με μία ασίστ στη La Liga, με την ομάδα του να γνωρίζει τον υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία.

Στην Βαγιαδολίδ αγωνίζεται από τον Ιούλιο του 2017 ενώ παλιότερα είχε θητείες σε Ράγιο Βαγιεκάνο, στις Β’ ομάδες της Χετάφε και της Οσασούνα καθώς και στην ομάδα Νέων της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η ισπανική ομάδα θέλει να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ της μετά τον υποβιβασμό της από την La Liga με αρκετούς ποδοσφαιριστές να αποχωρούν από τον σύλλογο, μεταξύ των οποίων και ο Νάτσο Μαρτίνες και όλες οι προτάσεις θα εξεταστούν.

Ο Νάτσο Μαρτίνες έχει αρκετούς να ενδιαφέρονται για εκείνον, όπως οι δυο ελληνικές ομάδες, η ΑΕΚ Αθηνών και ο Αστέρας Τρίπολης. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2022, οπότε η επιθυμία του να αποχωρήσει θα διευκόλυνε την μεταγραφή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ