Οι Τούρκοι επιμένουν: «Τράμπα Φορτούνη-Ενκουντού και 2 εκατ. ευρώ»

Οι Τούρκοι επιμένουν: «Τράμπα Φορτούνη-Ενκουντού και 2 εκατ. ευρώ»

Η τουρκική ιστοσελίδα «Fotospor» υποστηρίζει ότι Μπεσίκτας και Ολυμπιακός συζητούν μία νέα συμφωνία για τη μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη.

Στο επίκεντρο της ειδησεογραφίας της Μπεσίκτας παραμένει ο Κώστας Φορτουνης. Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, από τη στιγμή που ο ίδιος ο προπονητής της νταμπλούχου Τουρκίας, Σεργκέν Γιαλτσίν, έχει καταστήσει σαφές πως θέλει τον επιτελικό χαφ του Ολυμπιακού και πιέζει για την απόκτηση του.

Την Πέμπτη η τουρκική ιστοσελίδα «Fotospor» μετέφερε μία νέα πληροφορία για την υπόθεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ο Ολυμπιακός πρότεινε στη Μπεσίκτας μία άλλη συμφωνία για τον Φορτούνη.

Ποια είναι αυτή; Δύο εκατομμύρια ευρώ και τα δικαιώματα του 26χρονου Γάλλου εξτρέμ, Κέβιν Ενκουντού. Ο Ενκουντού ήταν βασικός φέτος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, με 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και με απολογισμό 8 γκολ και 5 ασίστ.

Πάντα με βάση το δημοσίευμα, η Μπεσίκτας δεν έχει απαντήσει ακόμα, αλλά την επεξεργάζεται επειδή δεν είναι αρνητική στην παραχώρηση του Ενκουντού. Αλλά δεν είναι βέβαιη ότι θα ήθελε να τον παραχωρήσει σε ένα τέτοιο deal.

H τουρκική ιστοσελίδα αναφέρει πως η Μπεσίκτας διαπιστώνει πως ανεξάρτητα από την υπόθεση του Φορτούνη, ο Ολυμπιακός θέλει τον Ενκουντού. Συνεπώς, σκέφτεται να προτείνει την πώληση του 26χρονου επιθετικού αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ, εκτιμώντας το ως ένα λογικό αντίτιμο για έναν παίκτη όπως ο Γάλλος με την καταγωγή από το Καμερούν.

Τις προηγούμενες μέρες στην Τουρκία κυκλοφόρησαν άλλα ονόματα παικτών της Μπεσίκτας, ως πιθανές ανταλλαγές σε μία μεταγραφική κίνηση για τον Φορτούνη, αλλά όπως του Αντέμ Λιάγιτς και του Καρίμ Λάριν. Αλλά αυτές οι φήμες διαψεύστηκαν αμέσως από τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ