«Εκτός πλάνων του Τούχελ ο Μπάμπα»

«Εκτός πλάνων του Τούχελ ο Μπάμπα»

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ραμχάν Μπάμπα δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, κάτι που διευκολύνει την κατάσταση για τον ΠΑΟΚ αν ο Λουτσέσκου θελήσει τον παίκτη.

Τη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές της Τσέλσι δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail κάνοντας γνωστές κάποιες από τις σκέψεις του Τόμας Τούχελ.

Μέσα σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τους Βρετανούς, είναι και το όνομα του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, με το θέμα σαφώς να απασχολεί και τον ΠΑΟΚ.

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ είχε θετική παρουσία στο εξάμηνο που αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίου έχουν μείνει ικανοποιημένοι, αλλά τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος θα αξιολογήσει το ρόστερ και θα κρίνει αν ο Μπάμπα θα βρίσκεται στα πλάνα του εν όψει της επόμενης σεζόν.

Το γεγονός, πάντως, πως οι πρωταταθλητές Ευρώπης δεν θέλουν τον Μπάμπα στο ρόστερ τους θα διευκολύνει τα πράγματα αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του, είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε με κάποια άλλη φόρμουλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ