Αστέρας: Βελτιώσεις στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με τη συνδρομή της Περιφέρειας

Αστέρας: Βελτιώσεις στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με τη συνδρομή της Περιφέρειας

Ο πρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ και ο Δήμαρχος Τρίπολης είχαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, παρουσία και του Δημάρχου Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη, συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας, Γιώργος Μποροβήλος.

Το αντικείμενο της συνάντησης είναι το αίτημα για τη συνδρομή της Περιφέρειας σε εργασίες περιμετρικά του γηπέδου του Αστέρα. Ο χώρος είναι δημοτικός και απαιτείται και η κρατική παρέμβαση για να δρομολογηθούν οι αναγκαίες βελτιώσεις.

Η ενημέρωση από τον Αστέρα Τρίπολης:

«Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο της αρκαδικής πρωτεύουσας Κώστα Τζιούμη και τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μποροβήλο. Στη συνάντηση συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η συνδρομή της Περιφέρειας για βελτιώσεις στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, το οποίο αποτελεί δημοτικό χώρο.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει στον σκοπό αυτό, καθώς -όπως τόνισε- η ομάδα του Αστέρα εκπροσωπεί το σύνολο της Περιφέρειας συμμετέχοντας ανελλιπώς από το 2007 στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας μας και διαφημίζει την περιοχή μας διαγράφοντας σημαντική πορεία κάθε χρόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ