Επαφή Ολυμπιακού για Ντελ Καστίγιο

Επαφή Ολυμπιακού για Ντελ Καστίγιο

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις συζητήσεις για Ενταό και Ενκουντού (παρά τις τρέλες των Τούρκων) αλλά κινείται παράλληλα για τον Ρομέν ντελ Καστίγιο της Ρεν, που αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς.

Η σπουδαία προσθήκη του Τικίνιο Σοάρες έδειξε τις προθέσεις του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν και τις κινήσεις του στις μεταγραφές. Και επιβεβαίωσε ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους, με ποδοσφαιριστές επιπέδου, με ταλέντο, παραστάσεις και ποιότητα. Και αυτό ισχύει για όλες τις θέσεις. Και εν προκειμένω και για αυτήν του ακραίου επιθετικού. Μια θέση που αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τον σύλλογο. Με το όνομα του Ρομέν Ντελ Καστίγιο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος.

Tο10.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας την υπόθεση Ντελ Καστίγιο, με τις πληροφορίες από τη Γαλλία να επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον. Και να κάνουν λόγο για επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων. Για την ακρίβεια, επιβεβαιώνεται πως από τον Ολυμπιακό έχει υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον 25χρονο Γαλλο-ισπανό εξτρέμ της Ρεν, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την πρωτεύουσα της Βρετάνης. Με τον Πειραιά να αποτελεί έναν από τους πιθανούς προορισμούς.

Όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες, ο Ντελ Καστίγιο και ο εκπρόσωπός του είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, αυτό φέρεται να έχει μεταφερθεί και στους ανθρώπους των πρωταθλητών από τις πρώτες κιόλας επαφές με για την υπόθεση, προκαλώντας ικανοποίηση. Καθώς πάντα είναι σημαντικό ένας μεταγραφικός στόχος να θέλει να παίξει σε εσένα και να μην έχει δεύτερες σκέψεις.

Από χθες αναφέραμε ότι η Ρεν έχει αποφασίσει να αλλάξει σχεδόν όλο το ρόστερ της και ο Ντελ Καστίγιο περιλαμβάνεται σε αυτές τις αλλαγές, όπως επιβεβαιώνει και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Φλοριάν Μορίς. Ο οποίος επί της ουσίας έχει ανοίξει την πόρτα στον Ολυμπιακό για τον παίκτη. Με τη γαλλική ομάδα, ωστόσο, να κάνει μία τελευταία προσπάθεια να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι (2022). Προσπάθεια που δεν αναμένεται να ευοδωθεί, εάν δεν έχει ήδη βγει από το τραπέζι.

Λόγω του συμβολαίου του Ντελ Καστίγιο με τη Ρεν, το οποίο εκπνέει σε 12 μήνες, ο Ολυμπιακός έχει σημαντικές πιθανότητες να αποκτήσει τον Ντελ Καστίγιο με ένα ποσό πολύ μικρότερο από τα 5.000.000 € που αναφέρεται ως χρηματιστηριακή αξία του στο ποδόσφαιρο. Ή ακόμη και ελεύθερο, στα πρότυπα της απόκτησης του Γιαν Εμβιλά, έναν χρόνο πριν.

Όπως και να έχει, αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός, εκτός της υπόθεσης του Ενταό, αλλά και του Ενκουντού, «τρέχει» και την περίπτωση του Ντελ Καστίγιο. Με σκοπό να έχει σύντομα οριστικές απαντήσεις. Καθώς από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βγήκε στην αγορά από τη Ρεν, οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις άλλες δύο υποθέσεις, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την πρότασή του στην Καραγκιουμρούκ για τον Αλασάν Ενταό, αλλά η απάντηση που έλαβε από τους Τούρκους ήταν εκτός πραγματικότητας. Με τη διοίκηση της ομάδας της Κωνσταντινούπολης να ζητάει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, για παίκτη που σε έξι μήνες μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, ως ελεύθερος!

Από εκεί και πέρα, είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του Ζορζ Κέβιν Ενκουντού. Αλλά και αυτή η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη και περίπλοκη. Και χρειάζεται τον χρόνο της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ