Ολυμπιακός : Ο Μάριν διεκδικεί θέση για το ντέρμπι

Ολυμπιακός : Ο Μάριν διεκδικεί θέση για το ντέρμπι

Ο Όσκαρ Γκαρθία σκέφτεται την χρησιμοποίηση του Μάρκο Μάριν στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή το απόγευμα τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς με τον μεγάλο τους αντίπαλο. Κάτι τέτοιο δεν είναι βέβαια εύκολο μετά τα όσα συνέβησαν και φέτος στην Τούμπα, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να ασχοληθούν μόνο με τον Παναθηναϊκό.

Σε ότι αφορά την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους ο Γκαρθία, το πιθανότερο σενάριο είναι να κάνει μια μόνο αλλαγή σε σχέση με τους έντεκα που είχε επιλέξει για το παιχνίδι που δεν έγινε στην Τούμπα. Η μοναδική αλλαγή που σκέφτεται ο Γκαρθία είναι η χρησιμοποίηση του Μάριν αντί του Πάρντο. Σε ότι αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τον Ρομαό και τον Ταχτσίδη στο αρχικό σχήμα και μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι ο Οτζίτζα.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού είναι και ο Κώστας Φορτούνης, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται πως ο Οτζίτζα έχει το προβάδισμα σε ότι αφορά το βασικό σχήμα. Ο Γκαρθία ο οποίος πήγε χθες στου Ρέντη και απλά μίλησε για ένα λεπτό στους παίκτες του, καθώς το πρόγραμμα της προπόνησης έκαναν οι βοηθοί του και όχι ο Ισπανός, λόγω του τραυματισμού του στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ