ΑΕΚ : Oι δύο σκέψεις του Χιμένεθ και ο Αραούχο

ΑΕΚ : Oι δύο σκέψεις του Χιμένεθ και ο Αραούχο

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τη Λάρισα έχει ένα «τσουβάλι» απουσίες, αφού οι Λιβάγια, Κονέ, Λόπες, Τσόσιτς, Σιμόες, Γιακουμάκης είναι εκτός. Κάτι που αυτόματα δημιουργεί ζητήματα στον Μανόλο Χιμένεθ όσον αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας, δεδομένης και της κόπωσης που υπάρχει στα πόδια των υπολοίπων. Βεβαίως στην αποστολή βρίσκεται ο Σέρχιο Αραούχο […]

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τη Λάρισα έχει ένα «τσουβάλι» απουσίες, αφού οι Λιβάγια, Κονέ, Λόπες, Τσόσιτς, Σιμόες, Γιακουμάκης είναι εκτός. Κάτι που αυτόματα δημιουργεί ζητήματα στον Μανόλο Χιμένεθ όσον αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας, δεδομένης και της κόπωσης που υπάρχει στα πόδια των υπολοίπων.

Βεβαίως στην αποστολή βρίσκεται ο Σέρχιο Αραούχο που χθες προπονήθηκε κανονικά. Ωστόσο ο Αργεντινός φορ νιώθει ακόμα ενοχλήσεις και δεν είναι 100% έτοιμος. Γι’ αυτό και στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού υπάρχει και το σενάριο της επιστροφής στο 3-5-2, με τον Αραούχο να μένει στον πάγκο.

Σε αυτή την περίπτωση το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Μπακασέτας, Κλωναρίδης, με τον Μασούντ πίσω τους σε ρόλο οργανωτή, τους Μοράν, Γαλανόπουλο στο κέντρο, τους Γκάλο, Χουλτ στα άκρα και στην άμυνα τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Λαμπρόπουλο. Με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια.

Αν βέβαια ο Αραούχο δείξει έτοιμος να ξεκινήσει το παιχνίδι, τότε το πιθανότερο είναι πως το 4-2-3-1 που εφαρμόζει τελευταία ο Χιμένεθ θα διατηρηθεί. Με τον Αργεντινό φορ να πηγαίνει στην κορυφή και τους Μπακασέτα, Κλωναρίδη, να πηγαίνουν στα άκρα. Και έναν εκ των Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, να μένει στον πάγκο, αφού η παρουσία του Λαμπρόπουλου στο κέντρο της άμυνας δείχνει «κλειδωμένη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ