Παναθηναϊκός: Έπιασε δουλειά ο Γιοβάνοβιτς – Τι γίνεται με τις αποδεσμεύσεις

Παναθηναϊκός: Έπιασε δουλειά ο Γιοβάνοβιτς – Τι γίνεται με τις αποδεσμεύσεις

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα, ξεκίνησε τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού και προχωράει με τις αποδεσμεύσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται από χθες στην Αθήνα για να ολοκληρώσει και τυπικά τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί και επίσημα από το τριφύλλι. Ο νέος προπονητής των πρασίνων με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, συνομίλησε με τους συνεργάτες του Πρέντραγκ Έρακ, Χρήστο Κόντη, Νίκο Κολομπούρδα, αλλά και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου σχετικά με τον σχεδιασμό και τα πλάνα του για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει κάνει τις σκέψεις του τόσο στο μεταγραφικό κομμάτι, αλλά και σε αυτό των αποχωρήσεων. Πρώτο μέλημα του Σέρβου τεχνικού είναι οι αποδεσμεύσεις. Ο Γιοβάνοβιτς θα παραδώσει τη λίστα του με τους… ανεπιθύμητους και η διοίκηση θα έρθει σε επαφή με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για να λυθεί η συνεργασία τους.

Όσον αφορά την ενίσχυση, οι άνθρωποι των πράσινων είναι κάθετοι και τονίζουν ότι πιο σημαντικές τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι οι αποδεσμεύσεις. «Θα τους εξετάσουμε με τον προπονητή, προέχουν οι αποχωρήσεις». Τα πάντα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από σήμερα για το κομμάτι της ενίσχυσης, αλλά δεν πρόκειται να γίνει κάτι σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ