Παρελθόν από τον Ατρόμητο ο Μανούσος

Παρελθόν από τον Ατρόμητο ο Μανούσος

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας ο Γιώργος Μανούσος αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο ο οποίος με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον Ελληνα επιθετικό για την προσφορά του στην ομάδα.

Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται στον Ατρόμητο με τον Γιώργο Μανούσο να είναι αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια. Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν το γεγονός και ευχαρίστησαν τον έμπειρο επιθετικό για την προσφορά του ενώ του ευχήθηκαν και καλή επιτυχία για τη συνέχεια της καριέρας του.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Γιώργο Μανούσο, σε ευχαριστούμε!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της απόλυτα πετυχημένης συνεργασίας της με τον Γιώργο Μανούσο, που τίμησε τη φανέλα με το Αστέρι από το 2017 μέχρι και σήμερα.

Η ομάδα μας μπορεί να λέει ότι πρόσθεσε στην οικογένειά της ακόμα ένα μέλος. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, ο Γιώργος Μανούσος τίμησε την κυανόλευκη, αφού φορώντας αυτή τη φανέλα μάτωσε, δάκρυσε, πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά ταυτόχρονα πανηγύρισε κρίσιμα γκολ και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες των περασμένων ετών.

Από τον Μάιο του 2017, όταν ο Γιώργος Μανούσος υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την ομάδα μας, κατέγραψε συνολικά 97 συμμετοχές και σκόραρε 32 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων τα τέσσερα μοιράστηκαν στα δύο καλοκαίρια, που ο Ατρόμητος συμμετείχε στα προκριματικά του Europa League, κόντρα σε Ντιναμό Μπρεστ και Ντουνάισκα Στρέντα, επίδοση που τον κατατάσσει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Επιπλέον, με την επίδοση των 32 τερμάτων είναι ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του Ατρόμητου σε επαγγελματικό επίπεδο, πίσω από τον Εντουάρντο Μπρίτο και τον Στέφανο Ναπολεόνι.

Ο Γιώργος Μανούσος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον Ατρόμητο και ξεχωριστά τον πρόεδρο, Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο. Έπειτα από τόσα χρόνια, δεν τους βλέπω πια σαν φίλους, αλλά για μένα είναι μέλη της οικογένειάς μου. Ο Ατρόμητος θα είναι πάντα για μένα η ποδοσφαιρική μου στέγη. Δεν υπάρχουν αντίο στο δικό μου μυαλό. Θα θυμάμαι πάντα αυτά τα τέσσερα χρόνια στον Ατρόμητο. Πέτυχα προσωπικά ρεκόρ που ήθελα να τα σπάσω με τη φανέλα αυτής της ομάδας. Θέλω παράλληλα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ΠΑΕ για τη συνεργασία και φυσικά τους προπονητές με τους οποίους δούλεψα όλα αυτά τα χρόνια.
Φυσικά, για το τέλος δεν θα μπορούσα να παραλείψω το ζωτικό κομμάτι του συλλόγου, τον κόσμο του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Ατρόμητου για τη στήριξη τόσο στην ομάδα, όσο και σε μένα προσωπικά και ειδικότερα στις δύσκολες στιγμές. Μαζί πανηγυρίσαμε πολλά γκολ και μία ευρωπαϊκή πρόκριση συμβάλλοντας στην πρόοδο του ονόματος του Ατρόμητου».

Γιώργο Μανούσο, σε ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου στον Ατρόμητο και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ