Βαλβέρδε: «Οι Έλληνες οπαδοί είναι φανταστικοί»

Βαλβέρδε: «Οι Έλληνες οπαδοί είναι φανταστικοί»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποθέωσε τους Έλληνες οπαδούς, μιλώντας για την εποχή που καθόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Έχει ένα χόμπι το οποίο λατρεύει. Είναι η φωτογραφία και γι’ αυτόν τον λόγο βρέθηκε σε έκθεση φωτογραφίας στην Ισπανία, η οποία έχει το όνομα Beste pueblo/ El otro lado (μετάφραση στα ελληνικά: Καλύτερη πόλη/ Η άλλη πλευρά). Ο λόγος για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη φωτογραφία, στην οποία θέλει να επικεντρωθεί, ενώ δεν επιθυμεί σύντομα να επιστρέψει στους ποδοσφαιρικούς πάγκους. Επίσης, αναφέρθηκε και στην Ελλάδα και τους Έλληνες οπαδούς, τους οποίους χαρακτήρισε φανταστικούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαλβέρδε:

Για το αγαπημένο του χόμπι που είναι η φωτογραφία: «Κινούμαι με μικρές κάμερες και τραβάω ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Όταν ταξιδεύαμε με τον Μέσι ή τον Νεϊμάρ μοιάζαμε με τους Beatles».

Για τον Ολυμπιακό και τους Έλληνες οπαδούς: «Κατάλαβα ότι είναι πολύ βολικό να κερδίζεις γιατί οι Έλληνες οπαδοί είναι φανταστικοί στη νίκη, αλλά όταν χάσεις τα πράγματα περιπλέκονται. Σε ένα ντέρμπι νικήσαμε την ΑΕΚ 6-0 και οι οπαδοί δεν επέτρεπαν στους παίκτες να φτάσουν στα αυτοκίνητά τους για μια εβδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ