Οι συζητήσεις Σεμέδο – Ζόρζε Μέντες, η Ρόμα, η Πόρτο και μια επιστροφή-έκπληξη

Οι συζητήσεις Σεμέδο – Ζόρζε Μέντες, η Ρόμα, η Πόρτο και μια επιστροφή-έκπληξη

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ξεκίνησε συζητήσεις με τον κορυφαίο ατζέντη τον πλανήτη και ήδη τρεις ομάδες έχουν σηκώσει το χέρι το ενδιαφέροντος.

Οι πωλήσεις είναι κομμάτι του παιχνιδιού στο ποδόσφαιρο. Ειδικά όταν ένας ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, θέλει να εξελιχθεί και να κάνει το βήμα παραπάνω ή απλά πιστεύει ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, είναι δύσκολο να τον διατηρήσεις στο ρόστερ σου. Και κυρίως, είναι λάθος να τον κρατήσεις. Διότι 9/10 φορές, όταν έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, η πορεία του σταματάει να είναι ανοδική.

Ο Ολυμπιακός δεν πουλάει ποδοσφαιριστές. Παραχωρεί υπεραξίες που ο ίδιος έχει δημιουργήσει. Αυτό ισχύει με όλους τους ποδοσφαιριστές που φέτος εμφανίζονται πιο κοντά στο να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Με πρώτο τον Ρούμπεν Σεμέδο. Εναν παίκτη που τον απέκτησε απευθείας από τη… φυλακή και τον ξανασύστησε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ως έναν κορυφαίο κεντρικό αμυντικό. Που πλέον, πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Εάν, βεβαίως, βρεθεί μια ομάδα που θα καλύπτει και τον ίδιο και τον Ολυμπιακό.

Η υπόθεση του Σεμέδο είναι ιδιαίτερη. Καθώς ο ίδιος εδώ και μήνες δείχνει να έχει αποφασίσει να ανοίξει τον κύκλο των μανατζερικών επαφών του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ζόρζε Μέντες. Τον κορυφαίο ατζέντη του πλανήτη. Με προφανή στόχο να τον βοηθήσει να βρει μια πρόταση που θα τον ικανοποιήσει. Εξ ου και τα (απολύτως αληθή) σενάρια για τη Ρόμα.

Ο Σεμέδο δεν έχει διακόψει τη συνεργασία του με την «US 11», την εταιρεία του ατζέντη Ουλίσες Σάντος, που τον έφερε στον Ολυμπιακό και τον βοήθησε πολύ στην περιπέτεια που πέρασε. Αλλά άνοιξε τον κύκλο των επαφών του, θεωρώντας ότι μπορεί να βρει κάτι ακόμη. Και πλην της Ρόμα, από την Πορτογαλία προκύπτει σοβαρό ενδιαφέρον για τον στόπερ του Ολυμπιακού και από την Πόρτο.

Μια ομάδα με την οποία δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις ο Ουλίσες Σάντος, καθώς θεωρείται «αγαπημένο παιδί» της Μπενφίκα. Σε αντίθεση με τον Μέντες, που δεν έχει τέτοιες «ταμπέλες», αλλά δουλεύει με όλους.

Το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Σεμέδο λέγεται ότι είναι σοβαρό. Και ότι μπορεί να μετουσιωθεί σύντομα σε συγκεκριμένη πρόταση. Ωστόσο, δεν είναι σαφές πόσα χρήματα μπορεί να προσφέρει η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Σε αντίθεση με τη Ρόμα, που θα έχει πιο βαθύ πορτοφόλι.

Αυτοί που γνωρίζουν την πορτογαλική αγορά, πάντως, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξει ρελάνς από την ομάδα που ανέδειξε τον Σεμέδο. Τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η οποία όχι μόνο κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται ότι η διοίκηση του Φρεντερίκο Βαραντάς κατάφερε να εξορθολογήσει τα οικονομικά της και με το Champions League να έρχεται μαζί με τα σχεδόν 45 εκατομμύρια που μοιράζει, θα έχει χρήματα να κινηθεί. Και ο Σεμέδο δεδομένα αρέσει στον Ρούμπεν Αμπορίμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ