Το… ελληνικό κόλπο του Άρη

Το… ελληνικό κόλπο του Άρη

Ο Άρης καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν, βρίσκεται σε αναζήτηση βασικού σέντερ φορ και ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει είναι ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο Άρης πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν και πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa Conference League. Οι κίτρινοι με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο τους παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν και μικρές λεπτομέρειες τους στοίχισαν τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο στόχος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τη νέα χρονιά είναι να είναι ακόμη καλύτερη η ομάδα για αυτό τον λόγο και σκοπεύουν να κρατήσουν τον βασικό κορμό, αλλά και να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο. Οι άνθρωποι του Άρη έχουν κάνει ήδη την προεργασία τους, σε ότι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και περιμένουν την απόφαση του CAS για το BAN στην υπόθεση Ντουρμισάι, προκειμένου να αρχίζουν να υλοποιούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Στη Θεσσαλονίκη λοιπόν έχουν θέσει ως πρώτο μέλημα την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, με έναν παίκτη που έχει το εύκολο γκολ. Οι περιπτώσεις που κοιτάζουν στον Άρη είναι αρκετές, ακούστηκε ο Φεντερίκο Μακέντα, όμως ο ποδοσφαιριστής που έχουν ξεχωρίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης και έχουν ψηλά στη λίστα τους δεν είναι άλλος από τον Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο Αργεντινός επιθετικός που είχε απασχολήσει έντονα και τον περασμένο Γενάρη πριν αποκτηθεί ο Κώστας Μήτρογλου, είναι ο ιδανικός παίκτης για την ομάδα του Άκη Μάντζιου για αυτό και δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι, εφόσον επιτραπεί από το BAN να προχωρήσει σε επίσημη κρούση για να τον κάνει δικό του.

O Μπαράλες προέρχεται από μια σπουδαία σεζόν στην Τρίπολη, καθώς σε 30 παιχνίδια σκόραρε 11 φορές. Στον Αστέρα Τρίπολης θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, ενώ έχει και συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, όμως το γεγονός ότι ο Άρης παρακολουθεί την περίπτωση του, είναι πιθανό να βάλει σε σκέψεις τόσο τους Αρκάδες (για πιθανή πώληση του), αλλά και τον ίδιο, αφού οι κίτρινοι θα αγωνιστούν και στο Europa Conference League. Τα πάντα όσον αφορά τα μεταγραφικά του Άρη ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν από το BAN στην υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι, εφόσον φυσικά οι κίτρινοι πάρουν το «ΟΚ» από την UEFA για ενίσχυση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ