Η καραμπόλα με τον Μουρίνιο που βάζει τον Σα στο σημάδι του… Ποντένσε

Η καραμπόλα με τον Μουρίνιο που βάζει τον Σα στο σημάδι του… Ποντένσε

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Ρόμα την απόκτηση του τερματοφύλακα της Γουλβς, Ρούι Πατρίσιο, την ώρα που οι «λύκοι» έχουν βάλει στο... μάτι τον Ζοσέ Σα.

Τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς ο Πορτογάλος  θα βρίσκεται στον πάγκο της Ρόμα από τη νέα αγωνιστική περίοδο, ευελπιστώντας να… αναγεννήσει τόσο την ίδια του την καριέρα, όσο και τους «τζιαλορόσι».

Ήδη, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ έχει δώσει μία λίστα με ονόματα στη διοίκηση της Ρόμα. Μία λίστα με ποδοσφαιριστές που θέλει στο ρόστερ του τη νέα σεζόν, ώστε να καταφέρει να φτάσει στους στόχους που θέλει ο ίδιος αλλά και ο σύλλογος.

Ο Πορτογάλος έχει εντοπίσει αδυναμία στην εστία και για αυτό φέρεται να έχει ζητήσει από τους διοικούντες την ομάδα, την απόκτηση του Ρούι Πατρίσιο. Του τερματοφύλακα της Γουλβς και της Εθνικής Πορτογαλίας.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν, καθώς μέτρησε με τους «λύκους» 37 συμμετοχές στην Premier League και έδειξε πως είναι έτοιμος για το Euro. Μία είδηση που φέρνει και πάλι στο προσκήνιο για τη Γουλβς τον Ζοσέ Σα.

Δεν είναι μυστικό πως οι «λύκοι» έχουν στα «ραντάρ» τους τον έμπειρο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Και δεν είναι επίσης άγνωστο, πως ο Ζόρζε Μέντες «τρέχει» και μπορεί να… τρέξει ακόμη περισσότερο την υπόθεση εφόσον το θελήσει, όπως έκανε και με τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έχει ρήτρα με τους ερυθρόλευκους στα 13 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που δείχνει την αξία του 29χρονου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Ο Μέντες θέλει να δει τον Σα σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα από αυτό της Super League και δεν αποκλείεται η… καραμπόλα με τον Μουρίνιο και τον Πατρίσιο να φέρει εξελίξεις και να ενώσει ξανά τον Σα με τον Ποντένσε.

Άλλωστε, η Γουλβς έχει… μεταμορφωθεί τα τελευταία χρόνια σε Εθνική Πορτογαλίας (έχει οχτώ Πορτογάλους στο ρόστερ αυτή τη στιγμή), με τον μεγάλο Πορτογάλο ατζέντη να είναι κάτι σαν… άτυπος διοικητικός του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ