Μάντσον: «Δύσκολο ματς με τον Πανιώνιο, δεν παίζουμε για το ρεκόρ»

Μάντσον: «Δύσκολο ματς με τον Πανιώνιο, δεν παίζουμε για το ρεκόρ»

Ο Ενρίκε Μάντσον μίλησε για το παιχνίδι του Ατρομήτου κόντρα στον Πανιώνιο το Σάββατο, ενώ στάθηκε και στο γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει δεχτεί γκολ για επτά αγώνες.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ατρομήτου έκανε δηλώσεις στη NOVA, τονίζοντας πως η ομάδα του Περιστερίου δεν παίζει για τα ρεκόρ, ενώ αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πως ζεις τους πρώτους μήνες σου στην Ελλάδα; Έχεις αναλογιστεί πως ήδη θεωρείσαι ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος;
«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος εδώ. είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και είμαι ευχαριστημένος στο κομμάτι της προσαρμογής μου από την Ρουμανία στην Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ το Θεό γι’ αυτό γιατί πιστεύω πως χάρη σε Αυτόν τα έχω καταφέρει μια χαρά.»

Όταν ήρθες στον Ατρόμητο πίστευες ότι η ομάδα σου μετά από εννιά ματς θα ήταν πάνω από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό;
«Η επιβράβευση έρχεται χάρη στην πολύ καλή δουλειά που κάναμε, που κάνουμε και που θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Έχουμε διάρκεια και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πάρα πολύ σκληρά πάνω σε αυτό που κάνουμε.»

Το πίστευες;
«Το πιστεύαμε αρκετά γιατί ξέραμε ότι έχουμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Έχουμε πίστη στους εαυτούς μας και γι’ αυτό το λόγο δουλεύαμς πολύ σκληρά. Διότι πιστεύαμε σε αυτή την επιτυχία.»

Ακολουθεί ένα παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο; Ποια είναι η γνώμη σου για τον προσεχή αντίπαλο;
«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και πολύπλοκο και σύνθετο παιχνίδι για μας, το γνωρίζουμε αυτό. Σίγουρα δε θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι που δώσαμε στην προετοιμασία όταν και είχαμε δεχτεί έξι γκολ. θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αυτό. Ο Πανιώνιος έχει μια πολύ καλή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, ισορροπία στην άμυνα και την επίθεση. Αλλά κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό μες το παιχνίδι.»

Το ρεκόρ με επτά ματς χωρίς να έχει δεχτεί γκολ, αποτελεί κλειδί και γι αυτό το ματς, το να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα;
«Στην προετοιμασία και στα φιλικά είχαμε κάποιες δυσκολίες διότι είχαμε έναν καινούριο προπονητή που ήθελε να μας περάσει μια νέα φιλοσοφία. Έπρεπε επίσης να ενσωματωθούν κι όλοι οι νέοι παίκτες στην ομάδα. Σίγουρα όλα αυτά ήταν εμπόδια τα οποία σιγά σιγά ξεπεράστηκαν. Εμείς θέλουμε μέσα από τα παιχνίδια να βελτιωνόμαστε και κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν παίζουμε για τα ρεκόρ, δεν εστιάζουμε στα ρεκόρ, αλλά εκείνο που κοιτάμε είναι κάθε παιχνίδι  ξεχωριστά και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.»

Ποιες λέξεις έχει μάθει στα ελληνικά για να συνεννοείται με τους συμπαίκτες του;
«Καλημέρα, καλησπέρα… (γελάει). Καταλαβαίνω αρκετά, αλλά δυσκολεύομαι στο να μιλήσω. Όμως και η επικοινωνία είναι μέρος του παιχνιδιού πολύ σημαντικό και νομίζω πως επικοινωνούμε πολύ καλά μέσα στην ομάδα μας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ