Στη λίστα του Παναθηναϊκού οι Μπανιάκ και Μοχάμεντ

Στη λίστα του Παναθηναϊκού οι Μπανιάκ και Μοχάμεντ

Ο 25χρονος διεθνής Καμερουνέζος στόπερ Μακί Μπανιάκ και ο Νιγηριανός αμυντικός χαφ Αλί Μοχάμεντ φαίνεται πως προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό.

O Παναθηναϊκός προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, παράλληλα με τις αποδεσμεύσεις που πρόκειται να κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο πράσινο ρόστερ για τη νέα σεζόν. Οι προτάσεις στα γραφεία του Παναθηναϊκού έρχονται βροχή, ενώ το τριφύλλι έχει ρίξει δίχτυα και στην Αφρική.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα, προτάθηκαν ακόμη δυο παίκτες στον Παναθηναϊκό για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, αλλά και το αμυντικού μέσου. Αυτοί είναι ο 25χρονος διεθνής Καμερουνέζος Μακί Μπανιάκ και ο Νιγηριανός αμυντικός χαφ Αλί Μοχάμεντ και οι περιπτώσεις και των δυο εξετάζονται από τη διοίκηση και τον Σέρβο τεχνικό.

Ο Μπανιάκ έχει συμβόλαιο ως το 2023 με την Παρτιζάν Βελιγραδίου, ενώ αναδείχτηκε από την Ακαδημία του Ετό, ακολούθως ανατράφηκε σε εκείνη της Μπαρτσελόνα κι έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από τη Β’ ομάδα της Ναντ και πλέον είναι στη Σερβία, με την αξία του να εκτιμάται στα 1,3 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, ο Μοχάμεντ ήταν βασικός το διάστημα 2016-19 στη Μακάμπι Νετάνια, το ίδιο και στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ που αγωνίζεται την τελευταία διετία, είναι επίσης διεθνής με τη Νιγηρία, ενώ δεσμεύεται ως το 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ