Παναθηναϊκός: Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Αλεξανδρόπουλος

Παναθηναϊκός: Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Αλεξανδρόπουλος

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την επισημοποίηση της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, με τον Έλληνα μέσο να αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπογράψει.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα μέσο να είναι βασικός, αλλά και να αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα. Για αυτό τον λόγο οι άνθρωποι του τριφυλλιού έσπευσαν να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο για να μην τον χάσουν όπως συνέβη με αρκετούς ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια.

Οι πράσινοι αφού συζήτησαν με την πλευρά του παίκτη συμφώνησαν σε όλα με τον διεθνή μέσο για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, με παράλληλη αύξηση των αποδοχών του και πλέον είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το deal.

Ο νεαρός άσος βρέθηκε με την Εθνική Ελπίδων στο Λιχτενστάιν και σήμερα αναμένεται να επιστρέψει η αποστολή της «γαλανόλευκης» στην Αθήνα, κάτι που σημαίνει πως θα δρομολογηθεί και η επισημοποίηση από πλευράς Παναθηναϊκού, με το πιθανότερο να είναι να γίνει στην αρχή της ερχόμενης βδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ