Ολυμπιακός: Τα πρώτα φιλικά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Ολυμπιακός: Τα πρώτα φιλικά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Βουλγαρική ιστοσελίδα έγραψε πως η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα είναι μία από τις αντιπάλους του Ολυμπιακού στην Αυστρία - Έξι φιλικά θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» κατά την παραμονή τους.

Ένα από τα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός κατά την παραμονή του στην Αυστρία για την προετοιμασία, αποκάλυψε η βουλγαρική ιστοσελίδα «Topsport». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ελλάδας το διάστημα που θα βρεθεί εκεί, από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 8 Ιουλίου.

Πάντως, η βουλγάρικη ομάδα δεν θα είναι η μόνη με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου και ο κύριος σκοπός τους είναι η διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων.

Στις 26/6 ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Βολφσμπέργκερ, την πέμπτη του περσινού αυστριακού πρωταθλήματος και στις 27/6, ένα 24ωρο αργότερα, με τη ρωσική Κράσνονταρ.

Επίσης, ο Ολυμπιακός θα τεθεί εναντίον ενός γνώριμου προσώπου, του Μαρίνου Ουζουνίδη. Γιατί η Κραϊόβα την οποία προπονεί, θα παίξει με τον πρωταθλητή Ελλάδας στις 3 Ιουλίου. Αρκεί βέβαια ο Έλληνας τεχνικός να συνεχίσει στον πάγκο μέχρι τότε, αφού τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως έχει παρεξηγηθεί με τον εργοδότη του, Μιχάι Ροτάρου.

Παράλληλα, μία μέρα πριν την Κραϊόβα, ο Ολυμπιακός θα παίξει στις 2/7 με τη ρωσική Ούφα. Πακέτο δηλαδή, όπως με τη Βόλφσμπεργκερ και την Κράσνονταρ, για να χρησιμοποιηθούν όλοι.

Συνολικά, στην Αυστρία ο Ολυμπιακός θα δώσει έξι φιλικά παιχνίδια, ώστε ο Πέδρο Μαρτίνς να μοιράσει το χρόνο σε όλους τους παίκτες και να μοντάρει το σύνολο του.

Πλέον, και οι έξι αντίπαλοι είναι γνωστοί, αφού στο πρόγραμμα υπάρχει και ένα ματς με τη Σάλτσμπουργκ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ